Nieuwe Hogwarts Legacy-trailer en details over de Deluxe- en Collector’s Editions

Er werd een gloednieuwe trailer onthuld voor Hogwarts Legacy, het nieuwe open-wereld actierollenspel, ontwikkeld door Avalanche Software, dat op 10 februari 2023 verschijnt. De gameplaytrailer “Sebastian Sallow’s Dark Legacy” laat een aantal duistere elementen zien waarmee spelers te maken zullen krijgen, waaronder een nadere blik op de gevaarlijkere locaties van de game, sinistere vijanden en angstaanjagende magische wezens die op de loer liggen in de schaduwen. De trailer concentreert zich op een van de optionele metgezellenopdrachten van Zweinstein Legacy met Sebastian Sallow en biedt ook een blik op de onvergeeflijke vloeken en moeilijke dilemma’s waarmee spelers te maken krijgen als ze meer te weten komen over het mysterie van de familie Sallow en beslissen of ze zich willen bezighouden met de Zwarte Kunsten, of deze zelfs willen omarmen.

Vanaf 25 augustus is Hogwarts Legacy beschikbaar voor pre-orders op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One consoles en pc via de PlayStation Store, Microsoft Store, Steam en Epic Games Store.  De Nintendo Switch pre-orderdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Alle spelers die pre-orderen ontvangen de exclusieve berijdbare onyx hippogrief na het voltooien van de betreffende opdracht.

De Hogwarts Legacy Standard Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch™ en pc voor € 59,99 (adviesprijs), PlayStation®4 en Xbox One voor € 69,99 (adviesprijs) en voor PlayStation®5 en Xbox Series X|S voor € 74,99 (adviesprijs).

De Hogwarts Legacy Deluxe Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch™ voor € 69,99 (adviesprijs), PlayStation®4, Xbox One voor € 79,99 (adviesprijs) en voor PlayStation®5 en Xbox Series X voor € 84,99 (adviesprijs). Het bevat 72 uur vroege toegang tot de game vanaf 7 februari 2023, evenals het Dark Arts Pack. Het Dark Arts Pack biedt toegang tot een exclusieve garderobe via het Zwarte Kunsten-kostuumpack, een Terzieler-rijdier dat spelers kunnen berijden en toegang tot de Zwarte Kunsten-gevechtsarena waar spelers hun beheersing van de Dark Arts kunnen testen tegen golven van uitdagende vijanden.

De Hogwarts Legacy Digital Deluxe Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch™ en pc voor € 69,99 (adviesprijs), PlayStation®4, Xbox One, PlayStation®5 en Xbox Series X voor € 84,99 en bevat de Deluxe Edition-content evenals de Zwarte Kunsten-garnizoenshoed en cross-gen digitale upgrade voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One consoles.

De Hogwarts Legacy Collector’s Edition is beschikbaar voor PlayStation®4 en Xbox One, PlayStation®5 en Xbox Series X voor € 299,99 (adviesprijs) en bevat de Deluxe Edition-content, de Zwarte Kunsten-garnizoenshoed en een fysieke levensgrote, zwevende oude toverstaf met bijbehorend boek, steel case en in-game Kelpie-gewaad.

Voor fans die een eerste blik willen werpen op de inhoud van de Hogwarts Legacy Collector’s Edition, zal Avalanche deze op 24 augustus om 15:00 uur uitpakken op YouTube op https://youtube.com/HogwartsLegacy.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...