Nieuwe Gotham Knights Villains trailer onthult

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Gotham Knights, de aankomende open-wereld actie RPG in ontwikkeling door Warner Bros. Games Montréal. De video onthult twee DC-superschurken – het meesterbrein en de criminele beïnvloeder Harley Quinn en de gedaanteverwisselende kolos Clayface, die beide deel uitmaken van het enorme criminele element dat de stad in Gotham Knights bedreigt, samen met de koelbloedige Mr. Freeze en het geheime en sinistere Court of Owls. De trailer biedt ook een kijkje op Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin in actie terwijl de vier knights het opnemen tegen deze angstaanjagende vijanden en ze proberen een kwetsbaar Gotham City te beschermen.

Bovendien is de lanceringsdatum van Gotham Knights verschoven naar 21 oktober 2022, waardoor spelers vier dagen eerder in actie kunnen komen wanneer de game wereldwijd wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gotham Knights bevat de Batman-familie, waarbij spelers in de rol kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin: een nieuwe garde getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van Batmans dood. Van het oplossen van mysteries die de meest duistere hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad aan elkaar verbinden tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan, terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...