Bungie toont nieuwe uitbreiding ‘Lightfall’ op 23 augustus

Op dinsdag 23 augustus vindt de Destiny 2 Showcase plaats op het officiƫle Twitch-kanaal van Bungie. Tijdens deze showcase onthult Bungie om 18:00 uur de nieuwe uitbreiding van Destiny 2 genaamd Lightfall, een nieuw hoofdstuk in de Light en Darkness-saga. Daarnaast wordt er meer verteld over Season 18, de Arc 3.0 subclass-update en meer!

De pre-show begint op dinsdag 23 augustus om 17:00 uur. De main show start een uur later om 18:00 uur. Na de Showcase vindt er een live post-show plaats met onder andere enkele ontwikkelaars van Bungie.

Deze week heeft Bungie ook de eerste informatie over de Arc 3.0 subclass-update naar buiten gebracht, inclusief inspiraties voor het design en een overzicht van de nieuwe Aspects en Fragments. Daarnaast hebben ze ook meer details vrijgegeven over elke class en hun Super abilities, class abilities en melee abilities. Kijk volgende week de Showcase op 23 augustus voor meer informatie.

Momenteel is het de laatste week van Season of the Haunted. In de H.E.L.M. is er door Calus een bericht achtergelaten voor de spelers.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...