Demo van THE DIOFIELD CHRONICLE nu beschikbaar

SQUARE ENIX® maakt bekend dat vanaf vandaag een gratis demo van The DioField Chronicle™ verkrijgbaar is voor PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc via Steam®.  Daardoor kunnen spelers nu al kennismaken met het epische verhaal over eer en oorlog waar deze gloednieuwe strategy RPG om draait. Alle in de demo gemaakte vorderingen, inclusief opgeslagen spelgegevens, progressie in de game en personage-levels, kunnen bij de lancering op 22 september worden overgezet naar de volledige game.

Spelers kunnen nu op alle platformen een gratis demo van The DioField Chronicle downloaden. De demo verwelkomt spelers op DioField Island en toont hoe dit eiland wordt geteisterd door de opkomst van oorlogszuchtige machten en moderne magie. Spelers kunnen de game beleven tot het einde van hoofdstuk één. In dit eerste hoofdstuk maken ze kennis met snelle, spectaculaire gevechten tussen kleine squadrons met verschillende soorten eenheden die elk hun eigen rol spelen op de slagvelden van de uitgebreide campaign. Begin vandaag nog aan je militaire campagne, speel het openingshoofdstuk van de game, bepaal de strategie van je team Blue Fox Mercenaries en ervaar de kracht van het Real Time Tactical Battle (RTTB)-systeem – een nieuw, hoogst strategisch, realtime gevechtssysteem.

The DioField Chronicle biedt een grimmige, aangrijpende verhaallijn, geschreven door een ervaren team, met unieke personageontwerpen van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XIIFINAL FANTASY XIII) en prachtige orkestmuziek van de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor PS5™, PS4™, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch™ en pc via Steam®. De Collector’s Edition Set is exclusief in de Square Enix Store beschikbaar voor pre-orders, zolang de voorraad strekt. Deze set bevat naast de standaard edition van de game een Collector’s Goods Box, met daarin het The DioField Chronicle-bordspel en een set met vier speldjes. https://sqex.link/3w6a

Ga voor meer informatie naar de officiële The DioField Chronicle-website: https://www.diofieldchronicle.com/

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...