OlliOlli World: VOID Riders-uitbreiding nu verkrijgbaar

Kick-flip naar de vetste uithoeken van de ruimte in het volgende buitenaardse avontuur van OlliOlli World

Vandaag kondigden Private Division en Roll7 OlliOlli World: VOID Riders aan, de eerste van twee uitbreidingen van de veelgeprezen skateboard-actie-platformgame OlliOlli World, nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC*. OlliOlli World: VOID Riders is los verkrijgbaar of als onderdeel van de OlliOlli World Rad Edition en de Expansion Pass. De Rad Edition bevat de basisgame, OlliOlli World: VOID Riders en de aankomende tweede uitbreiding (gepland voor eind 2022), evenals het digitale cosmetische item ‘Close Encounter-skatebord’.

de bizar brute aliens, Sair’Rah, Khehvyn en Pftangxi, zijn aangekomen in Radlandia met de bedoeling om skate-exemplaren te verwerven voor hun machtige leider, Nebulord. OlliOlli World: VOID Riders brengt een avontuurlijke nieuwe wereld vol uitdagingen en ruimtespullen, terwijl je je voorbereidt op het betreden van een buitenaardse omgeving: de V.O.I.D. Voel de flow terwijl je door het besneeuwde Cloverbrook trekt, door de griezelige Sunshine Valley grindt en het stormachtige Burntrock bezoekt. Terwijl je Radlandia doorkruist, word je meegesleurd in een buitenaardse ontvoering met de zwaartekracht tartende trekstraal. Maak indruk op Nebulord met je buitenaardse stijl en misschien word je wel zijn favoriete Aardse skater!

“OlliOlli World is altijd een game geweest met rare en eigenzinnige personages, en we zijn zo enthousiast daar nog een schepje bovenop te doen in deze nieuwste uitbreiding; we gebruiken ideeën die letterlijk niet van deze wereld zijn”, zegt John Ribbins, Studio Creative Director bij Roll7. “Deze onverschrokken ruimteverkenners zijn gearriveerd om jouw hulp in te roepen, dus het is weer tijd om je skateboard te pakken, hoge scores te behalen en volledig nieuwe spullen te verdienen die perfect aansluiten bij jouw ruimtestijl.”

“In een game met pratende kikkers, ijsmensen en beren in binnenbanden lijkt het alsof het niet gekker kan. Maar Roll7 is erin geslaagd om dat te overtreffen: je zult gezichtsmeltende aliens ontmoeten, levitatiekrachten gebruiken en je skategodvaardigheden op de proef stellen”, zegt Mika Kurosawa, Senior Producer bij Private Division. “We kunnen haast niet wachten tot de spelers aankomen in OlliOlli World: VOID Riders, de eerste van twee geweldige uitbreidingen die we voor de game hebben gepland.”

In OlliOlli World: VOID Riders ollie je door verschillende levels met buitenaardse metgezellen en ervaar je een compleet andere kant van Sunshine Valley, Cloverbrook en Burntrock. Terwijl de aliens skaters (en koeien) ontvoeren, moet jij de obstakels overwinnen die voor je liggen om de thuisplaneet van de VOID Riders te ontgrendelen: V.O.I.D. Laat je ware zelf zien met buitenaardse looks, inclusief alles van alien straatkleding tot een koeienpakje. Er zijn nog veel meer gloednieuwe aanpassingsopties beschikbaar om je persoonlijke scifi-stijl te overstijgen, waaronder nieuwe emotes en gelikte trucs.

OlliOlli World: VOID Riders is digitaal verkrijgbaar voor € 9,99** voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC*. VOID Riders is ook inbegrepen in de Expansion Pass voor € 14,99** en maakt deel uit van de Rad Edition, een luxe versie van de game die verkrijgbaar is voor € 44,99**, met daarin de basisgame, OlliOlli World: VOID Riders en de aankomende tweede uitbreiding (gepland voor eind 2022), evenals het digitale cosmetische item ‘Close Encounter-skatebord’. Om de uitbreiding te kunnen spelen, moet je de basisgame bezitten. OlliOlli World: VOID Riders is door de ESRB beoordeeld als Iedereen 10+. Wil je meer informatie over OlliOlli World, abonneer je dan op YouTube, volg ons op Twitter of TikTok, like ons op Facebook en bezoek OlliOlliGame.com.

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...