Terug naar WW1 in Isonzo

Van de makers van Verdun en Tannenberg… Het is zover! Met trots kondigen we aan dat de WW1 first-person shooter Isonzo op 13 september uitkomt op PC, Xbox Series X|S & Xbox One, en PlayStation 5 & 4. Vecht mee met de soldaten die hun thuisland verdedigen aan het zuidelijke front en ervaar de Eerste Wereldoorlog zoals nooit tevoren.

Herbeleef de meedogenloze veldslagen van de Grote Oorlog als nooit tevoren met authentieke oorlogsvoering in debergen van het Italiaanse front. Deze first-person shooter omvat het zuidelijke front, waar het Koninkrijk Italië en het Oostenrijks-Hongaarse rijk met elkaar de strijd aangaan.

Isonzo tilt de serie naar een hoger niveau en dompelt spelers onder als nooit tevoren door een uniek, historisch nauwkeurige manier om de gevechten op grote hoogte te ervaren met de Offensive-spelmodus.
Spelers nemen deel aan belangrijke historische momenten zoals de meedogenloze gevechten om de Isonzo-rivier, het leiden van de aanval of het voorbereiden van hun verdediging door de Italiaanse landschappen. Op deze dynamische slagvelden kan de situatie op elk moment veranderen – elke uitdaging heeft een andere klasse nodig en strategie.

Met de WW1 Game Series kunnen mensen de intensiteit van Eerste Wereldoorlog ervaren, gecreëerd door de chaos die over de iconische slagvelden heerste. Isonzo is de derde game in de serie en introduceert spelers aan oorlog op grote hoogte in de Alpen. De serie nadert de twee miljoen verkochte exemplaren en laat daarmee zien dat deze nieuwe en weinig-ontdekte setting gewild is onder gamers!
 
Doe je mee aan het gevecht om de Italianen of Oostenrijk-Hongaren te helpen in een van de meest intense gevechten aller tijden?

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.