SQUARE ENIX onthult OUTRIDERS WORLDSLAYER

Nieuwe campaign, nieuwe features en nieuwe endgame arriveren 30 juni
SQUARE ENIX® onthulde vandaag OUTRIDERS WORLDSLAYER, een gigantische upgrade voor OUTRIDERS™, de intense  looter-shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

OUTRIDERS WORLDSLAYER is een brute co-op looter-shooter voor 1 – 3 spelers in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken. Begin met de originele OUTRIDERS-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de WORLDSLAYER-content te springen en je reis over de dodelijke planeet Enoch met een volledig uitgeruste Outrider te beginnen.

Neem het op tegen Ereshkigal, de dodelijkste Altered ooit, en strijd voor het overleven van de mensheid. Na de overwinning op Ereshkigal zal de speler nog grotere gruwelen moeten overwinnen in de ultieme eindspel-ervaring, die zich afspeelt in de oude ruïnes van Tarya Gratar.

OUTRIDERS WORLDSLAYER combineert agressieve vuurgevechten met brute krachten en een arsenaal steeds gestoordere wapens en uitrustingssets. OUTRIDERS WORLDSLAYER biedt vele uren slopende gameplay van een van de beste shooter-ontwikkelaars in de industrie – People Can Fly.

“We kunnen niet wachten tot spelers in WORLDSLAYER duiken. Naast een heel nieuw verhaal introduceren we diverse nieuwe features die alles wat spelers leuk vonden aan de originele game uitbreiden en verbeteren,” zegt Bartek Kmita, Creative Director bij People Can Fly. “WORLDSLAYER bevat bijna honderd nieuwe legendarische items, hogere gear level caps, het Apocalypse tier-niveau, Apocalypse-uitrusting en nieuwe manieren om je Outrider te verbeteren met de gloednieuwe PAX tree en Ascension-levels. Om nog maar te zwijgen over de Trial of Tarya Gratar, een nieuwe eindspel-ervaring die verder gaat dan alles wat we eerder in OUTRIDERS hebben gedaan”.

OUTRIDERS WORLDSLAYER verschijnt op 30 juni 2022 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Games Store, Windows Store, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...