LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vestigt record als de grootste wereldwijde LEGO-gamelancering

Nieuwe speelbare personages in de release van Rogue One: A Star Wars Story™ en klassieke personagepakketten
LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga, van Warner Bros. Games, de nieuwste LEGO Star Wars™-titel, met alle negen films van de Skywalker-saga in één gloednieuw spel, heeft alle voorgaande lanceringen van LEGO-videogames overtroffen. In de eerste twee weken zijn er wereldwijd 3.2 miljoen exemplaren van het spel verkocht. Het heeft de verkooprecords van alle platforms, regio’s, en edities overtroffen.  LEGO Star Wars: The Skywalker Saga werd op 5 april 2022 uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5® (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), Nintendo Switch™ en pc.
 
Naast het uitgebreide aantal speelbare personages in het spel heeft Warner Bros. Games deze week Rogue One: A Star Wars Story™ en het klassieke personagepakket uitgebracht voor alle platforms. Het Rogue One: A Star Wars Story™-personagepakket bevat Jyn Erso™, Bodhi Rook, Cassian Andor™, K-2SO, Chirrut Îmwe, Baze Malbu en Director Krennic. Het Classic Characters-pakket bevat de klassieke varianten van Luke Skywalker™, Princess Leia™, Han Solo, Darth Vader™ en Lando Calrissian. Beide pakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar en maken deel uit van de Character Collection (seizoenspas), inclusief zeven DLC-pakketten (downloadbare content) met speelbare personages uit het Star Wars-universum.
Ontwikkeld door TT Games in samenwerking met het team van Lucasfilm Games en uitgegeven door Warner Bros. Games, biedt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een onvergetelijke ervaring in het Star Wars-universum met het grootste aantal LEGO Star Wars-personages en voertuigen tot nu toe, nieuwe meeslepende gevechtsmechanismen, een enorme hoeveelheid planeten om te verkennen en nog veel meer!
 
De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Standard Edition is verkrijgbaar voor € 59,99 (adviesprijs). De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition is verkrijgbaar voor € 69,99 (adviesprijs) en bevat het basisspel en de Character Collection (seizoenspas). Fysieke retailversies bevatten een exclusief LEGO Star Wars-minifiguur: Luke Skywalker met blauwe melk. De Character Collection bevat zeven downloadbare contentpakketten (DLC) met speelbare personages uit het universum, plus personages die niet tot de negen films uit de saga behoren. De DLC-pakketten omvatten The Mandalorian™ seizoen 1Solo: A Star Wars Story™, de klassieke personageshet Trooper-pakketRogue One: A Star Wars Story™The Mandalorian seizoen 2 en The Bad Batch™.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...