We Baby Bears

Vandaag gaat op Cartoon Network de nieuwe animatiereeks ‘We Baby Bears’ in première.

Daarin zijn Grizz, Panda en Ijsbeer weer terug met een portie gekke avonturen. Na de populaire Cartoon Network serie, We Bare Bears, is er de spin-off We Baby Bears. We volgen de berenbroertjes nog steeds tijdens hun avonturen, alleen zijn ze nu een pak jonger. In een magische doos zoeken ze naar fantastische nieuwe werelden, op zoek naar een plek om thuis te noemen.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...