Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games lanceren LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Het universum is van jou! Speel door alle negen Skywalker-films als nooit tevoren in het grootste LEGO-videospel ooit
Warner Bros. TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de nieuwste LEGO Star Wars™-titel aangekondigd, met alle negen films van de Skywalker-saga in één gloednieuw spel. Nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5® (PS5™), PlayStation®4 (PS4™) , Nintendo Switch™ en pc.

Ontwikkeld door TT Games in samenwerking met het team van Lucasfilm Games en uitgegeven door Warner Bros. Games, biedt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een onvergetelijke ervaring in het Star Wars-universum met het grootste aantal LEGO Star Wars-personages en voertuigen tot nu toe, nieuwe meeslepende gevechtsmechanismen, een enorme hoeveelheid planeten om te verkennen en nog veel meer! Spelers herbeleven het epische verhaal van de Skywalker-saga, gezien door een lens van hilarische LEGO-humor, waarbij spelers zelf kiezen met welke trilogie ze willen beginnen, inclusief Star Wars™: The Phantom MenaceStar Wars™: A New Hope, of Star Wars™: The Force Awakens.

“Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga geven we spelers een gloednieuwe LEGO Star Wars-ervaring met de vrijheid om het universum te verkennen als nooit tevoren”, aldus Jonathan Smith, strategisch directeur en hoofd productie van TT Games. “Of ze nu bestaande fans van de franchise zijn of deze voor het eerst ontdekken: iedereen zal genieten van het epische verhaal van alle negen films met alle humor en charme die LEGO-spellen met zich meebrengen.”

In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga reis je door de ruimte met de kaart van het universum op je holoprojector om je koers door de saga uit te zetten en ontgrendel je geleidelijk aan planeten om te verkennen. Tijdens de ruimtereizen kun je deelnemen aan luchtgevechten tegen vijandelijke schepen en bestuur je legendarische voertuigen zoals de Millennium Falcon™, keizerlijke TIE fighters™, rebelse X-wings™ en nog veel meer. Eenmaal op je bestemming kun je kiezen of je het hoofdverhaal wilt voortzetten of uitdagende missies en puzzels wilt onderzoeken in het heelal.

Verkennen levert beloningen op: zo ontdek je Kyber-stenen die nieuwe functies en betere vaardigheden ontgrendelen voor een reeks personageklassen, waaronder Jedi, held, Dark Side, schurk, jutter, schavuit, premiejager, astromech-droid en protocol-droid. Speel in de vrije spelmodus als iconische personages zoals Luke Skywalker™, Rey™, Obi-Wan Kenobi™, Finn™, BB-8™, Leia™, Yoda™, Boba Fett™, Darth Maul™, Poe Dameron™ en meer dan 300 andere vrij te spelen personages uit alle negen films om leuke, nieuwe avonturen te creëren. Of het nu de junglemaan van Ajan Kloss is, de met steden bedekte planeet Coruscant, de idyllische grasheuvels van Naboo of de woestijnduinen van Jakku: je kunt in het hele LEGO Star Wars-universum op avontuur gaan.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is de ultieme videospelervaring die generaties in staat stelt om samen te spelen in het sterrenstelsel ver, ver weg”, aldus Douglas Reilly, vicepresident van Lucasfilm Games. “Spelers kunnen alle negen films uit de Skywalker-saga verkennen, wat een compleet nieuw niveau van plezier en humor geeft aan het grootste LEGO Star Wars-avontuur tot nu toe.”

“LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bevat een enorme hoeveelheid content gecombineerd met de onvergetelijke gameplay die LEGO-spellen aantrekkelijk maakt voor een publiek van alle leeftijden”, aldus Sean McEvoy, vicepresident van Digital Games, The LEGO Group. “Het is een leuke en toegankelijke intrede in het Star Wars-universum waarin kinderen en gezinnen hun krachten kunnen bundelen en samen het universum kunnen verkennen.”

De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Standard Edition is vanaf nu verkrijgbaar. De LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition is vanaf nu verkrijgbaar en bevat het basisspel, de Character Collection (seizoenspas) en fysieke retailversies bevatten een exclusief LEGO Star Wars-minifiguur: Luke Skywalker met Blue Milk. De Character Collection bevat zeven downloadbare contentpakketten (DLC) met speelbare personages uit het universum, plus personages die niet tot de negen films uit de saga behoren. De DLC-pakketten omvatten The Mandalorian™ seizoen 1Solo: A Star Wars Story™, de klassieke personageshet Trooper-pakketRogue One: A Star Wars Story™The Mandalorian seizoen 2 en The Bad Batch™.

Fans die LEGO® Star Wars™ The Razor Crest™ (75292) kopen, het bouwmodel van het sterrenschip bestuurd door de premiejager Din Djarin in Star Wars™: The Mandalorian™, ontvangen een ontgrendelingscode om het sterrenschip te krijgen in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...