PATCH 6.1 VOOR FINAL FANTASY XIV ONLINE verschijnt op 12 APRIL

De terugkeer van de GARO Collaboration, nieuwe album van THE PRIMALS en Endwalker-artboek aangekondigd tijdens laatste  Letter from the Producer LIVE-uitzending 
Tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-uitzending maakte SQUARE ENIX® bekend dat Patch 6.1 voor het hooggeprezen FINAL FANTASY® XIV: Endwalker™ op 12 april verschijnt.

Tijdens de uitzending werden nieuwe beelden getoond van Patch 6.1, getiteld “Newfound Adventure,” inclusief een nieuwe trailer, gameplaybeelden en meer. Producer en director Naoki Yoshida vertelde meer over de nieuwe hoofdscenario-quests, de side quest “Tataru’s Grand Endeavor”, extra verhalende content voor Role Quests en andere content die naar de Patch 6.1x-serie komt.

Met Patch 6.1 wordt het nieuwe Duty Support System voor het eerst toegevoegd aan content van A Realm Reborn™ (2.0). Met dit nieuwe systeem worden alle hoofdscenario-dungeons en -trials voor 4 spelers ook geschikt voor solospelers met een team van NPC’s. Voor een toegankelijke solo-ervaring zijn ook grote aanpassingen aan Cape Westwind en latere Duty’s gepland. Het Duty Support System wordt ook uitgebreid naar toekomstige updates van Patch 2.x-content, naast uitbreidingen voor Heavensward™ en meer.

Naast de beelden van de trailer, onthulde Yoshida meer details over content die spelers in de Patch 6.1x-serie kunnen verwachten, zoals:

  • Nieuwe Main Scenario-quests – Met Patch 6.1 begint een nieuw hoofdstuk voor de Warriors of Light.
  • Nieuwe 24-Player Alliance Raid – Het eerste deel van een gloednieuwe, originele alliance raid-serie, Myths of the Realm: Aglaia. Deze serie biedt spelers nieuwe uitdagingen, terwijl ze meer leren over de goddelijke wezens die bekend staan als The Twelve.
  • New Tribal Quests – Vanaf Patch 6.15 kunnen spelers de nieuwe Arkasodara tribe-quests spelen voor battle classes en jobs.
  • Nieuw Residential-gebied – In Empyreum, de nieuwe woonwijk van Ishgardian, komen nieuwe percelen te koop. Een overzicht van het perceelkoopsysteem en een schema van het loterijsysteem werden gepresenteerd.
  • Nieuwe trial: The Minstrel’s Ballad: Endsinger’s Aria – Spelers kunnen een nieuwe uitdaging aangaan met de nieuwe Extreme Trial, The Minstrel’s Ballad: Endsinger’s Aria.
  • Adventurer Plates (beta-versie) – De nieuwe Adventurer Plates-feature werd uitgebreid getoond. Spelers kunnen de portretten van hun personages aanpassen met belichting, animaties en camerahoeken, en meerdere portretten opslaan voor toekomstig gebruik. De personageprofielen kunnen diverse informatie bevatten, waaronder favoriete job en titel, speelstijlvoorkeur, actieve speeltijd en meer.
  • PvP-updates – Er werd meer onthuld over de nieuwe, kleinschalige PvP-content, getiteld Crystalline Conflict, inclusief het nieuwe beloningssysteem en PvP-schema.
  • Extra content, waaronder jobaanpassingen, de mogelijkheid om nieuwe uitrusting te passen in de FINAL FANTASY XIV Online Store en meer.

SQUARE ENIX heeft ook aangekondigd dat PvP-uitrusting die is gebaseerd op de populaire Japanse tv-show GARO terugkeert met Patch 6.1. Spelers kunnen speciale rijdieren en uitrustingen vrijspelen die zijn gebaseerd op de show, met ontwerpen van de legendarische personageontwerper Keita Amemiya. Nieuwe jobs die zijn geïntroduceerd in Shadowbringers™ en Endwalker kunnen ook gebruikmaken van deze samenwerkingsuitrusting.

Bij de lancering van Patch 6.1 verschijnen ook een nieuwe dungeon en Unreal-trial, Ultima’s Bane (Unreal). Daarnaast verschijnt de nieuwe Unending Codex met informatie over personages en termen. Deze worden aan je verzameling toegevoegd en verder bijgewerkt naarmate je verder komt in het hoofdscenario van Patch 6.1.

Patch 6.11 brengt ook een nieuwe Ultimate Duty – Dragonsong’s Reprise, terwijl spelers kunnen uitkijken naar de “Somehow Further Hildibrand Adventures”-sidequest en nieuwe Custom Deliveries die met Patch 6.15 verschijnen. Data Center Travel wordt toegevoegd met Patch 6.18.

Ga voor meer details en het laatste nieuws naar de officiële promo-site van Patch 6.1: https://sqex.to/WNmob

Fans van THE PRIMALS, de officiële FFXIV-band van Sound Director Masayoshi Soken, kunnen vooruit kijken naar hun nieuwe album, THE PRIMALS – Beyond the Shadow, dat wereldwijd verschijnt op 25 mei 2022. Dit nieuwe album is nu te pre-orderen in de SQUARE ENIX Store: https://sqex.to/r59q4

Tenslotte is het nieuwste FINAL FANTASY XIV artboek, getiteld FINAL FANTASY XIV: Endwalker – The Art of Resurrection -Among the Stars-, aangekondigd. Dit oversized full-color artboek bevat artwork dat werd gemaakt tijdens de ontwikkeling van Endwalker, waaronder illustraties van de nieuwe jobs, sage en reaper, en nieuwe locaties inclusief Old Sharlayan en Radz-at-Han, kerkers, trials, uitrusting en meer. Dit boek bevat concept-art, referentie-tekeningen en boodschappen van de artists om de afronding van de Hydaelyn en Zodiark-saga te vieren. Fysieke artboeken bevat ook een item-code voor een exclusieve Wind-up Ragnarok-minion.

FINAL FANTASY XIV: Endwalker – The Art of Resurrection -Among the Stars- verschijnt op 13 september 2022 en is nu beschikbaar voor pre-orders in de SQUARE ENIX-winkel. Pre-orders bij andere grote boekhandels beginnen op 2 april. Bezoek de SQUARE ENIX Store op: https://sqex.to/f0Jjb

Bekijk hier de volledige Letter from the Producer LIVE-uitzending: https://sqex.to/DWWb9

Met meer dan 25 miljoen geregistreerde spelers is er nooit een beter moment geweest voor nieuwkomers om hun avonturen in de veelgeprezen FINAL FANTASY XIV Online-saga te beginnen. De uitgebreide Free Trial omvat nu alle content van de uitbreidingen A Realm Reborn en Heavensward™ (en updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie aanvullende speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist). Spelers van de Free Trial kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die samen het equivalent vormen van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen. Meer informatie is hier verkrijgbaar: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...