Trivial Pursuit Live! 2 nu verkrijgbaar

De welbekende quizgame keert terug met Trivial Pursuit Live! 2 en is nu wereldwijd verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Nintendo Switch, en via achterwaartse compatibiliteit ook op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Deze game brengt het format van het televisieprogramma terug dat het originele live spel zo succesvol maakte, terwijl het de verwachtingen overtreft.

Trivial Pursuit Live! 2 tilt het geliefde trivia-spel naar een hoger niveau met gloednieuwe vragen, verschillende vraagtypen, verschillende moeilijkheidsgraden voor alle spelers, een gevarieerde line-up van personages om uit te kiezen en een nieuwe Twitch-streamingmodus. De vragen zijn beschikbaar in onder andere het Engels, Duits en Frans.

Alle gezinsleden kunnen hun Trivia-kennis laten zien met de nieuwe set familievragen. Speel met maximaal drie andere spelers in het speltype Classic of ga de strijd aan met een team in het speltype Versus, voor spannende
2-tegen-2 gevechten. Spelers kunnen het niet alleen opnemen tegen vrienden en familie, maar ook tegen andere spelers van over de hele wereld door de uitdaging online aan te gaan. Tenslotte kunnen streamers en kijkers het nu tegen elkaar opnemen in hun favoriete quizgame met de gloednieuwe Twitch Mode. In deze modus spelen streamers tegen hun eigen kijkers, waarbij iedereen mee kan doen!

Trivial Pursuit Live! 2 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, en Stadia onder andere via de  Ubisoft Store.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...