Hogwarts Legacy officiële gameplay-onthullingen en achter-de-schermen-video

Warner Bros. Games heeft de officiële gameplay onthuld voor Hogwarts Legacy, de nieuwe open wereld actie-rpg die zich afspeelt in de toverwereld rond 1800, ontwikkeld door Avalanche Software. De verhalende video biedt een uitgebreide blik op de gameplay, waaronder aanpasbare personages en de verschillende spreuken, avonturen, missies, locaties en personages die de spelers tegenkomen als leerling van Zweinstein. Daarnaast is de officiële achter-de-schermen-video vertoond, met commentaar van de creatieve geesten achter het spel.
 
De release van Hogwarts Legacy wordt in de zomer van 2022 verwacht. Het wordt uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label van Portkey Games. Het spel komt uit op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch™ en pc.

Hogwarts Legacy zit boordevol meeslepende magie en plaatst spelers middenin hun eigen avontuur. Als nieuwe vijfdejaarsstudent met een unieke vaardigheid om krachtige oude magie te gebruiken, beleven spelers een nog niet verschenen verhaal en gaan op een gevaarlijk avontuur om een geheim van de toverwereld te onthullen. Tijdens hun avontuur ontwikkelen ze de vaardigheden van hun personage door krachtige toverspreuken te leren, drankjes te brouwen en magische planten te oogsten, terwijl ze het opnemen tegen dodelijke vijanden. Ontmoet nieuwe vrienden om je te vergezellen, communiceer met leraren en trotseer gevaren die de toekomst van tovenaren bedreigen.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...