For Honor’s Jaar 6 Seizoen 1, Golden Age, is nu live

For Honor Jaar 6 Seizoen 1 Golden Age, is nu live voor alle spelers op alle platformen. Het nieuwe jaar markeert weer een nieuwe verhaallijn in het For Honor-universum. Dit verhaal begint met een relikwie, een eeuwenoude kelk, die spelers terugbrengt naar de Golden Age van Heathmoor. Hier ontdekken spelers de oorsprong van de Wardens via Lord Ramiel, de allereerste van hun soort. Het nieuwe seizoen komt samen met een nieuw event, The Oath of Wyverndale en de introductie van fase 1 van het lange-termijn plan om cross-play te implementeren in de game.

Het lange-termijn plan van For Honor voor de introductie van cross-play bestaat uit twee fases. In fase 1, wat live gaat met Golden Age, worden PC-, PlayStation- en Xbox-spelers samengevoegd voor matchmaking voor alle multiplayer gamemodi, met uitzondering van Custom Match, Arcade Training en het hoofdverhaal. Fase 2 van dit plan, waarin speler strijdkrachten bundelen met cross-platform vrienden, komt later dit jaar.

Het lanceringsevent van dit eerste seizoen, The Oath of Wyverndale bevat een nieuwe gamemodus, een gratis event pass, wapens en meer. De gamemodus vindt plaats op de Cathedral Map, waar spelers een team vormen om de held van de Golden Age, Lord Ramiel, uit te dagen. Het team dat Ramiel kan verslaan, krijgt de kans om het vijandelijke team op te jagen en voor eens en altijd mee af te rekenen. The Oath of Wyverndale brengt een nieuwe Hero Skin van Lord Ramiel met zich mee, welke verkrijgbaar is voor 25.000 Steel. Ook is er een nieuwe Battle Pass met meer dan 100 niveaus en beloningen beschikbaar die het thema van het seizoen weerspiegelen.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...