HACK//G.U. LAST RECODE beschikbaar voor Nintendo Switch

De .hack//G.U.-franchise logt vandaag in op Nintendo Switch met .hack//G.U. Last Recode, uitgegeven door BANDAI NAMCO Europe.

.hack//G.U. Last Recode bevat alle vier de originele titels van de franchise, Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection en is nu beschikbaar op Nintendo Switch voor nieuwe en oude fans om van te genieten.

Spelers loggen terug in de virtual reality MMORPG “The World” als Haseo, op zijn pad om sterker te worden en te jagen op de spelermoordenaar beter bekend als Tri-Edge, die zijn vriendin Shino heeft aangevallen, waardoor ze in het echte leven in een coma is geraakt.

De .hack//G.U.-serie, die voor het eerst werd uitgebracht in 2002, is een wereldwijd crossmediaal succes, gebracht door twee giganten van de Japanse animatie: Ito Kazunori (Mobile Police PATLABOR) en Sadamoto Yoshiyuki (Neon Genesis Evangelion). Deze remaster biedt een complete tijdlijn en verhaal om een klassieke serie van het JRPG-genre te ontdekken of herontdekken.

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...