Ontdek de launch trailer van Elden Ring.

Je reis gaat beginnen, Tarnished. Nog maar een paar dagen scheiden je van het betreden van Lands Between en het zoeken van je plaats als Elden Lord.

Bekijk hier onze nieuwste trailer, maar pas op als je de game met heldere ogen wilt ontdekken, want hij bevat personages en scènes die je nog nooit eerder hebt gezien.

ELDEN RING kan je nu pre-orderen en verschijnt op 25 februari 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam.
De game biedt een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4-versie kopen en ondersteunt Smart Delivery voor Xbox, zodat spelers met één aankoop zowel op Xbox One als Xbox Series X|S kunnen spelen.

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...