Nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video biedt een kijkje achter de schermen van de komende game

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben een nieuwe video uitgebracht die een kijkje achter de schermen biedt van de evolutie van LEGO® Star Wars™-games en de ontwikkeling van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, de meest ambitieuze LEGO-game tot op heden. Dit hernieuwde verhaal van de legendarische saga vol frisse LEGO-humor biedt een nieuw derdepersoonsperspectief, nieuwe gevechtsmechanismen voor intuïtieve actie in het spel, iconische, steen voor steen gebouwde schepen, en de populaire mompelmodus. De video toont de samenwerking tussen de partners om de fans iets bijzonders te bieden en biedt inzicht in de ontwikkeling van enkele van de verrassingen die de spelers in het spel zullen ontdekken, zoals de Pief-paf-modus, die op humoristische wijze alle geluidseffecten van wapens vervangt door fonetische stemgeluiden die geweren, lichtzwaarden en nog veel meer nabootsen!

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt op 5 april 2022 uit voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch™ en pc. Spelers die het spel digitaal vooruitbestellen, ontvangen vroege toegang tot het Trooper-personagepakket op de dag van release. Het pakket is een maand na de release beschikbaar voor spelers die de Character Collection kopen (een seizoenspas met de zeven personagepakketten), maar is ook los verkrijgbaar. De digitale versie van het spel bevat tevens de klassieke Obi-Wan Kenobi™ als speelbaar personage. Hij is niet afzonderlijk verkrijgbaar. De fysieke versie van de Deluxe Edition bevat een exclusieve LEGO Star Wars-minifiguur: Luke Skywalker™ met blauwe melk.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...