Warner Bros. Games en DC kondigen Wonder Woman aan

Nieuwe open-world action-adventure videogame van Monolith Productions met de iconische DC Superheld 
 
Warner Bros. Games en DC kondigden een nieuwe third person, open-world action-adventure videogame aan met de geliefde, iconische DC Superheld, Wonder Woman. Het spel, dat ontwikkeld wordt door Monolith Productions, makers van het veelgeprezen Middle-earth: Shadow of Mordor™ en het vervolg Middle-earth: Shadow of War™, zal in deze singleplayer open-wereld actiegame een origineel verhaal introduceren dat zich afspeelt in het DC Universum en laat spelers in de rol kruipen van Diana van Themyscira in de strijd om haar Amazone familie en de mensen van de moderne wereld te verenigen. Dankzij het Nemesis-systeem kunnen gamers een diepe band smeden met zowel vijanden als bondgenoten, terwijl ze zich ontwikkelen van heldhaftige strijder tot beproefd leider.
“Wonder Woman is een van de meest iconische DC Superhelden aller tijden, die al meer dan 80 jaar staat voor waarheid, gerechtigheid en gelijkheid, en we zijn er trots op dat we een spannend nieuw gaming hoofdstuk creëren in de nalatenschap van dit legendarische personage,” zegt David Haddad, President, Warner Bros. Games. “Het getalenteerde team van Monolith Productions bouwt voort op hun sterke punten om spelers een Wonder Woman game te brengen die anders is dan alles wat ze ooit hebben meegemaakt.”

“Bij Monolith Productions geloven we in de kracht van speler-gedreven storytelling om mensen te verenigen. De verhalen die onze spelers delen inspireren ons elke dag, en we zijn vereerd om spelers mee te nemen op een unieke persoonlijke reis, gedreven door de waarden belichaamd in Wonder Woman,” zegt David Hewitt, Vice President, Studio Head, Monolith Productions. “Het Nemesis System legde de lat voor speler-gedreven storytelling hoger en we zijn enthousiast om het open-wereld genre vooruit te duwen, door cutting-edge actie te combineren met inventieve verhaallijnen om een Wonder Woman game te creëren die iedereen zal willen spelen.”

 

 

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...