The Dawning keert terug in Destiny 2

Vandaag keert The Dawning terug in Destiny 2. The Dawning is een gratis in-game-evenement vol cadeaus en feestelijke gear. Spelers kunnen tijdens het evenement Dawning Spirit verdienen en nieuwe beloningen vrijspelen, waaronder het allereerste Stasis-aangedreven zwaard ooit. The Dawning duurt tot 4 januari 2022. 

Voor Guardians met voldoende Dawning Spirit heeft Eva een nieuwe Exotic Ship in de aanbieding. Daarnaast kunnen spelers nieuwe items uitpakken bij Tess Everis, waaronder een nieuw universeel ornament voor iedere class. Het ornament is beschikbaar via de Eververse store voor Bright Dust of Silver.

De Destiny 2: Bungie 30th Anniversary Pack is nu ook beschikbaar voor spelers. Hiermee kunnen ze hun skills perfectioneren voor Destiny 2: The Witch Queen, die uitkomt op 22 februari 2022.

 

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...