‘Battlefield 2042’ pc tech trailer bevat NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing

NVIDIA is een samenwerking aangegaan met EA en DICE om pc-exclusieve NVIDIA verbeteringen toe te voegen aan de aankomende blockbuster. NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing zijn allemaal te zien in de nieuwe pc tech trailer voor Battlefield 2042, die vandaag is verschenen.

De ultieme Battlefield 2042-ervaring is op een GeForce RTX-gebaseerde pc
Pc-gamers krijgen een Battlefield 2042-ervaring als geen ander, want op een pc kun je genieten van hogere detailniveaus, onbeperkte framerates en gameplay die wordt verbeterd door G-SYNC-monitoren, -televisies en -schermen met variabele refresh rates.

Graphics op een pc zijn next-level met ray-traced ambient occlusion (alleen beschikbaar op pc), en GeForce RTX-gebaseerde pc’s hebben speciale RT-cores om uitstekende ray tracing-prestaties te leveren. Met NVIDIA DLSS worden de prestaties opgevoerd zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. NVIDIA Reflex optimaliseert de systeemlatency om de nauwkeurigheid van het schot te garanderen.

Met ray-traced ambient occlusion, NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex zal alleen een GeForce RTX-gebaseerde pc de definitieve Battlefield 2042 ervaring leveren.

De Early Access-periode voor Battlefield 2042 begint op 12 november en de game lanceert op 19 november.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...