GeForce Halloween top 13

Nu de nachten langer worden en de dagen donkerder, valt het niet te ontkennen: De zomer is eindelijk voorbij. Tijd om je ook klaar te maken voor de donkerdere seizoenen in gaming.

En voor die lange regenachtige herfstavonden hebben we een suggestie voor jou – of eigenlijk dertien.

Als je klaar bent om te griezelen, net op tijd voor Halloween, kijk dan eens bij GeForce Now en probeer onze Halloween Top 13.

Met GeForce Now, is het altijd RTX On! Of het nu op pc, Mac, iPhone, Android-smartphone, Chromebook of SHIELD is. Je hebt altijd toegang tot meer dan 1.100 games, waaronder huidige AAA-kaskrakers zoals Far Cry 6, de Crysis remastered-serie, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch en Guardians of the Galaxy, die op 26 oktober wordt uitgebracht, met ondersteuning voor ray tracing en NVIDIA DLSS. Daarnaast zijn er meer dan 100 free-to-play titels die onmiddellijk kunnen worden gespeeld op GeForce NOW. Sinds 30 september hebben GeForce NOW-leden ook toegang tot enkele van EA’s meest populaire titels, waaronder Dragon Age: Inquisition, Battlefield 1 Revolution en Mirror’s Edge Catalyst.

Onze Top 13 Halloween keuzes:

 • Help het kwaad zegevieren over het goede en beleef een epische 3D platformer in Pumpkin Jack!
 • Kom in contact met de geesten uit het verleden en probeer het mysterie van de Niwa Massacre op te lossen in The Medium.
 • Probeer de winter en de duisternis te overleven na een vliegtuigcrash in de wildernis in The Long Dark.
 • In Kena – Bridges of Spirit, begeleid je de zielen van de overledenen vredig naar het hiernamaals.
 • Kruip in Friday the 13th: The Game in de huid van de legendarische Jason Voorhees en ga op jacht naar de bewakers van Crystal Lake.
 • Trotseer de waanzin en verken een wereld van de legendarische H.P. Lovecraft in Call of Cthulhu
 • Verzamel bewijs van het paranormale met vrienden in Phasmophobia.
 • In Alan Wake kruip je in de huid van de gelijknamige schrijver en ga je de strijd aan met de krachten van de duisternis in het stadje Bright Falls.
 • Amnesia: The Dark Descent laat je een meeslepende nachtmerrie beleven binnen de eeuwenoude muren van kasteel Brennenburg.
 • In Blair Witch begin je aan je eigen geestelijke gezondheid te twijfelen terwijl je in de huid kruipt van een politieagent in de donkere bossen van Burkittsville, Maryland en op zoek gaat naar een vermiste jongen.
 • Chernobylite en S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl sturen je naar de radioactieve woestenij rond Prypjat en confronteren je met pure horror.
 • En als je verlangt naar de zomer en tuinieren, wat dacht je van STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town in plaats van Halloween horror?  
youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...