Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline aangekondigd

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline, een Ubisoft original, is een free-to-play gigantische PvP shooter die plaastsvindt in het Ghost Recon-universum. Ghost Recon Frontline zal beschikbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Luna, Stadia en Ubisoft Connect voor Windows PC met volledige crossplay bij de lancering van de game. Spelers schrijven zich nu al in voor de eerste testfase van 14 tot 21 oktober via ghostreconfrontline.com.

Ghost Recon Frontline is ontwikkeld door Ubisoft Bucharest*, de studio die ook gewerkt heeft aan Ghost Recon Wildlands en Ghost recon Breakpoint. Ghost Recon Frontline biedt een nieuwe en nog nooit eerder vertoonde manier voor spelers om het Ghost Recon-universum te verkennen, met een free-to-play, PvP first person, militaire ervaring met meer dan 100 spelers tegelijk.

Spelers ontdekken het eiland Drakemoor, een open wereld vol met verschillende herkenningspunten en biomen. De game komt met een grote set tactische hulpmiddelen, die spelers volledige vrijheid bieden in alle gamemodi. Expedition, het paradepaardje van de game, tilt het battle royal-genre naar een volledig nieuw niveau met een compleet nieuwe invalshoek. De meer dan 100 spelers vormen squads van drie personen in een gigantische open map zonder krimpende cirkel. Deze squads moeten samenwerken om de juiste informatie bij elkaar te sprokkelen, waarna ze samen naar een dropzone moeten trekken om een extractie op te roepen. Zodra dit laatste gelukt is, krijgen alle squads de locatie van de extractie gecommuniceerd en is het aan hen om in te grijpen. Spelers moeten tactisch te werk gaan om succesvol te ontsnappen en  zo te winnen. Andere gamemodi worden geïntroduceerd bij de lancering.

Ghost Recon Frontline komt tevens met een uniek en geavanceerd klassensysteem, waarmee spelers elke contractant kunnen upgraden en aanpassen aan de hand van hun strategie. Tijdens de eerste gesloten test zijn er drie beschikbare klassen:

  • Assault Class biedt veel voordelen in gevechten op korte afstand en bij algemene vaardigheidsmanoeuvres.
  • Support Class biedt voordelen in de vorm van superieure bescherming met versterkingsmogelijkheden.
  • Scout Class kan het gebied gemakkelijk verkennen voor de squad en vijanden op afstand onthullen en lastigvallen.

Spelers kunnen zelfs in het heetst van de strijd wisselen tussen verschillende contractanten, waardoor elk spel uniek en uiterst tactisch wordt.

Om de 20e verjaardag van de Ghost Recon-franchise te vieren, downloaden spelers de eerste game uit de serie, Tom Clancy’s Ghost Recon, gratis op Ubisoft Connect. Daarnaast is de Fallen Ghost DLC gratis toegankelijk voor alle Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands-spelers én is de Deep State Adventure DLC gratis toegankelijk voor alle Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint-spelers op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via Ubisoft Connect en de Epic Games Store tot 11 oktober.

De eerste gesloten test van Ghost Recon Frontline gaat op 14 oktober van start voor PC-spelers in Europa. Voor het laatste nieuws over de game, tests en informatie, ga naar: ghostreconfrontline.com.

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...