Speedlink JAZZ USB oplaadstation

 

Momenteel staat het Speedlink Jazz USB oplaadstation in outlet bij bol.com voor 7,89 Euro.

Afgelopen week kocht ik deze dan ook aan en was ik enorm verrast. In het pakket zat er een oplader met kabel alsook 2 oplaadbare batterijen. In het verleden heb ik altijd officiële batterijen gekocht van Microsoft zelf, maar deze vallen wel wat duur uit. Een officiële batterij kost ongeveer een 20 tot 25 Euro terwijl je in dit pakket een oplader hebt + 2 batterijen.

De oplaadmanier is wel niet zo handig. Je krijgt er een extra cover bijgeleverd omdat het contact van de batterij toegankelijk moet zijn. Hier onderstaand worden een paar foto’s toegevoegd om jullie een beter idee te geven.

Na één week ben ik er enorm tevreden van en voor die prijs heb ik alvast een tweede gekocht. Haast je, want ik vrees dat ze snel uitverkocht zullen zijn.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.