The gates of hell are open: Diablo II: Resurrected

De actie-rollenspelklassieker is herboren op Windows-pc en voor het eerst beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 en het Nintendo Switch-systeem.

Diablo, The Lord of Terror, klauwt zich een weg uit CRT-monitoren en overal op HD-schermen. Diablo II: Resurrected is vandaag beschikbaar en is de definitieve remaster van Diablo II en de Lord of Destruction-uitbreiding. De genrebepalende actie-RPG is getrouw gemoderniseerd om verbluffender, toegankelijker en leuker te zijn dan ooit tevoren.

Diablo II: Resurrected is ontworpen om volledig te profiteren van de moderne gaminghardware van vandaag en ondersteunt schermen met een resolutie tot 4K*. Het bevat ook volledig geremasterde 7.1 Dolby Surround-audio*, zodat spelers geen enkele bloedstollende schreeuw zullen missen. Alle 27 minuten van de filmische beelden van de originele game zijn ook opnieuw opgenomen met verbluffende high-fidelity-beelden. Hoewel er veel werk is verzet om Diablo II in het moderne tijdperk te brengen, was het behoud van de authenticiteit van de ervaring van het grootste belang – de originele game-engine draait nog steeds “onder de motorkap” en voert dezelfde berekeningen en spellogica uit als in het jaar 2000 .

“Diablo II: Resurrected zal een van onze meest geliefde games introduceren bij een geheel nieuw publiek”, zegt Jen Oneal, co-leider van Blizzard Entertainment. “Het was een eer voor Vicarious Visions om zich bij Blizzard aan te sluiten en het team te vormen dat deze klassieker weer tot leven heeft gebracht. Alle betrokkenen werden gedreven door de toewijding van de spelers om het goede te doen, en ik ben enorm trots op wat ze hebben bereikt.”

Diablo II: Resurrected, ontwikkeld door Blizzard Entertainment en de eigen studio Vicarious Visions, wordt herboren op Windows-pc via Battle.net en op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4 en het Nintendo Switch-systeem. Met cross-progression kunnen spelers overal waar ze de game hebben gekocht inloggen op hun Battle.net-account voor toegang tot hun personages en buit. Om Diablo II naar meer spelers dan ooit te brengen, bevat deze remaster een breed scala aan toegankelijkheids- en levenskwaliteitsopties. Ze stellen spelers in staat om hun ervaring te verfijnen zonder ooit de klassieke gameplay in gevaar te brengen. Deze op toegankelijkheid gerichte verbeteringen omvatten:

  • Controller-ondersteuning op alle platforms
  • Lettertypeschaal, kleurenblindmodi en leesbaarheidsopties
  • Emote-wiel voor snellere communicatie
  • Volumeregeling over een groot aantal audiokanalen
  • Automatisch goud ophalen
  • Verhoogde en gedeelde voorraad
  • Uitgebreide toetsbindingsopties, waaronder een bindbare ‘Interact’-sneltoets op controllers, en meer…

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.