DEATHLOOP is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 5 en PC

DEATHLOOP, de innovatieve first-person shooter van Arkane Lyon, de veelgeprezen studio achter de bekroonde Dishonored-serie, is nu wereldwijd beschikbaar, exclusief op console voor PlayStation 5 (PS5) en PC. DEATHLOOP profiteert van de kracht van de PS5 met verbluffende beelden en snelle laadtijden met de ultrasnelle SSD, terwijl de DualSense-controller de geluiden en sensaties van Blackreef binnen handbereik brengt.

Bekijk de DEATHLOOP-lanceringstrailer met een nieuwe track, “Pitch Black”, van Sencit met Lady Blackbird*:

“Namens het hele DEATHLOOP-team in Arkane Lyon en Bethesda hopen we dat je een fantastische tijd hebt met het spelen van de game en dat je met ons meedoet om de liefde te vieren die we erin hebben gestopt”, zegt Dinga Bakaba, Game Director bij DEATHLOOP. “DEATHLOOP is iets heel nieuws uit Arkane Lyon, en we hebben ons toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke ervaring die we nog nooit eerder hebben gecreëerd.”

In de boeiende moordpuzzel van DEATHLOOP kruipen spelers in de huid van Colt, die aan geheugenverlies lijdt en vastzit op het tijdgesloten eiland Blackreef. Door aanwijzingen samen te voegen, ontdekken spelers hoe ze de perfecte loop voor moorden kunnen voltooien, waarbij ze op één dag acht ‘Visionaries’ moeten elimineren. Spelers kunnen ook in de multiplayer-modus van de game springen als Julianna – een rivaliserende huurmoordenaar en Colt’s aartsvijand – om de loop te beschermen.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...