Ontdek de spannende gevechten van DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET

In DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET kunnen spelers de strijd aangaan met hun favoriete helden uit de iconische saga. De game biedt snelle gevechten boordevol actie waarin je alle technieken en speciale aanvallen van de Dragon Ball Z-personages nodig hebt om al je vijanden te verslaan.

Energiegolven, razendsnelle zijstappen, meervoudige combo’s en transformaties midden in het gevecht vormen de kern van de gevechtservaring, terwijl je op het land en in de lucht vecht en al je tactieken gebruikt om de overwinning te behalen!

DRAGON BALL Z: KAKAROT + A NEW POWER AWAKENS SET voor Nintendo Switch bevat het volledige spel en de twee afleveringen met eindbaasgevechten “A New Power Awakens” deel 1 en 2.

Pre-orders voor het spel bevatten ook een nieuwe Sub Story getiteld “A Competitive Party with Friends”, vroege toegang tot Bonyu’s training, een kookvoorwerp dat de stats van spelers verbetert, evenals 10 D-Medals.

Mis de Deluxe en Ultimate edities niet! Deze bieden nog meer content naast de hoofdgame, zoals een nieuwe story arc “-TRUNKS- The Warrior of Hope”, de soundtrack van de game en exclusieve in-game items om nog sterker te worden!

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.