Family Trainer is nu beschikbaar, nieuwe live action trailer is nu te bekijken

Family Trainer is nu beschikbaar. In het spel kunnen spelers zich uitleven in een groot aantal minigames en modi, alleen, met een vriend of laat twee spelers tegen elkaar strijden om te kijken wie de beste is.

Zoals te zien in de launch trailer, zal Family Trainer verschillende modi bieden, voor zowel single- als multiplayer*. De Outdoor Adventure-modus, dat wordt geleverd met een reeks minigames die per level zijn gegroepeerd of volledig kunnen worden gepersonaliseerd, kan zowel solo als in multiplayer worden gespeeld. In andere multiplayerspeltypen kunnen spelers kiezen om het tegen elkaar op te nemen in Friend Battle of om zich te richten op samenwerkende minigames met Teamwork. Meer singleplayer-speltypen zijn onder andere het speltype Exercise Training, waarin spelers een trainingsroutine kunnen volgen, en Free Play, waarin mini-games in hun eentje kunnen worden gespeeld.

Family Trainer is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch. Het spel vereist een set Nintendo Joy Con-controllers en een beenband om te kunnen spelen, die beide afzonderlijk kunnen worden gekocht.

*Multiplayermodus vereist twee sets Nintendo Joy Con-controllers

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.