Crowd choice voor LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS.

Laat je kijker live stemmen op elke belangrijke keuze in de game. Kies of je hun ‘Suggestions’ bekijkt voordat je je keuzes maakt, of biedt ze ‘Full Democracy’ en laat je kijkers bepalen hoe het verhaal verloopt met de Crowd Choice Extension voor Twitch, die debuteert met Life is Strange: True Colors.
Crowd Choice betrekt kijkers dieper bij je game door ze live te laten stemmen op zenuwslopende beslissingen en cruciale keuzes. Alles wat je kijkers moeten doen is de Extension activeren en het stemmen kan beginnen!
Voor Twitch Broadcasters werkt het al even snel en eenvoudig: verbind je Square Enix Members-account aan een ondersteunde game, zoals Life is Strange: True Colors, begin met streamen, en zet de Crowd Choice-mode aan in het ‘Live Stream’-menu van de game-instellingen.
Crowd Choice biedt twee manieren om de wijsheid van de massa te raadplegen, waarbij de broadcoaster de volledige controle heeft over de opties en tijd waarin het publiek kan antwoorden.
Je kunt kiezen voor Full Democracy – waarin de wijsheid van de massa alle grote keuzes bepaalt – of Suggestion, waarin je de mening onder je kijkers kunt polsen… om vervolgens misschien wel een heel andere beslissing te nemen! Crowd Choice biedt een geweldige kans om verhaalgerichte games als Life is Strange: True Colors op een frisse en onvoorspelbare opnieuw te spelen.
 
Activeer de Square Enix Crowd Choice Extension om je invloed te laten gelden in de game die de broadcoaster speelt. Stem live op de in-game-keuzes om elke belangrijke keuze te beïnvloeden, help het verhaal te vormen, en zet je eigen stempel op het avontuur! 

Je kunt de Extension nu installeren op:
https://dashboard.twitch.tv/extensions/ppi0gsh1fr6f1negsjas7t7s5cqzgk-0.0.1 en je stem laten gelden wanneer Life is Strange: True Colors op 9 september om 18 uur beschikbaar komt. 

 
Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 5®, PlayStation 4®, Xbox One, Xbox Series X|S, pc Steam, GeForce NOW en Google Stadia, en later dit jaar voor de Nintendo Switch.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.