Big Rumble: Creed Champions Boxing

Survios en Metro Goldwyn Mayer (MGM) dagen spelers uit om de ring in te stappen van de Creed-videogamefranchise. Big Rumble Boxing: Creed Champions, de geheel nieuwe arcade boksgame die vandaag uitkomt op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Big Rumble Boxing: Creed Champions is de tweede samenwerking tussen de twee bedrijven. De nieuwste toevoeging aan de Survios-bibliotheek volgt het kritische succes van Creed: Rise to Glory uit 2018 en bevat legendarische personages uit MGM’s klassieke Creed en Rocky-filmfranchise.

Trek de handschoenen aan van Adonis Creed, Rocky Balboa, Apollo Creed, Ivan en Viktor Drago, Clubber Lang of een van de 20 iconische personages uit het Creed- en Rocky-universum. Neem het op tegen de beste vechters ter wereld in de bloedstollende arcade-modus van het spel, ervaar nieuwe verhalen en ontgrendel belangrijke beloningen en daag vrienden uit in lokale onderlinge wedstrijden.

Bewijs dat je ver kunt gaan en de onbetwiste kampioen kunt worden door de uitdaging aan te gaan in klassieke Creed- en Rocky-trainingsmontages.
Speel zowel bekende als onnoemelijke legendarische verhalen van 20 verschillende personages.
Herbeleef klassieke momenten uit de blockbuster-filmfranchise.

Big Rumble Boxing: Creed Champions beschikt over intuïtieve, pick-up-and-play-bedieningen en robuuste boksmechanica die gemakkelijk op te pikken maar moeilijk te beheersen zijn, waardoor iedereen een vechtkans heeft om tot de ultieme winnaar te worden gekroond.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...