MG-X DESIGNED voor XBOX van NACON verkrijgbaar vanaf 20 September

De MG-X controller voor Android-smartphones is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders op nacongaming.com
NACON, een toonaangevende ontwikkelaar en distributeur van videogames en gaming-accessoires, maakt met plezier bekend dat de MG-X, een officiële Xbox-controller die speciaal is ontworpen voor mobile gaming op Android, nu in Europa verkrijgbaar is voor pre-orders voor de verkoopadviesprijs van 99,90 euro.

De MG-X verschijnt op 20 september als eerste accessoire uit de gloednieuwe MG-X Series, die is gemaakt om alle bezitters van Game Pass Ultimate een optimale game-ervaring te bieden.

De MG-X biedt dezelfde functies als de officiële game-controllers en biedt Xbox-fans een comfortabele, handheld-achtige game-ervaring bij elke Android smartphone met een scherm tot 6,7 inch. In slechts enkele tikken maakt de smartphone draadloos (Bluetooth 4.2) verbinding met de controller, terwijl de inbegrepen oplaadbare batterij van de MG-X goed is voor maar liefst 20 uur gaming. Dankzij zijn compacte formaat is de controller makkelijk mee te nemen, terwijl de van textuur voorziene handgrepen bij elke gamer prettig in de handen liggen.

Kenmerken NACON MG-X*:

  • De Xbox-ervaring, waar je ook bent: De Designed for Xbox mobile-houder is ideaal in combinatie met Xbox Game Pass Ultimate of voor het spelen van compatibele mobile-games.
  • Controller op zakformaat: Met zijn compacte en robuuste uitvoering is de MG-X het perfecte accessoire voor alle mobile-gamers. De van textuur voorziene handgrepen garanderen optimaal comfort.
  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig en stabiel vast.
  • Draadloze verbinding: De smartphone is met Bluetooth 4.2 heel eenvoudig met de MG-X te verbinden.
  • Batterijduur van 20 uur: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C-input, (laadkabel wordt meegeleverd) zorgt dat spelers tijdens lange reizen gewoon door kunnen spelen. De LED-indicator geeft de status van de batterij aan.
  • Universeel compatibel: Werkt met alle Android smartphones die zijn voorzien van Android 6 en latere systemen met een beeldscherm van maximaal 6,7 inch (152,4 mm).

*Batterijduur kan afhankelijk zijn van de gespeelde games. Xbox Game Pass Ultimate niet inbegrepen.

Voor een ervaring die nog dichter bij die met traditionele controllers ligt, kunnen spelers kiezen voor de MG-X Pro. Met zijn twee handvaten en traditionele controllervorm, laat deze controller spelers op hun smartphones volledig genieten van de beste games. De MG-X Pro komt aan het eind van dit jaar beschikbaar voor de verkoopadviesprijs van 99,99 euro.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...