Pokémon TV-app nu beschikbaar op Nintendo Switch

Sinds kort is de Pokémon TV-app beschikbaar voor de Nintendo Switch. Hiermee kunnen fans onder meer Pokémon afleveringen kijken op hun Nintendo Switch! Daarnaast is er een junior categorie toegevoegd aan de app voor de jongste trainers.

Voor de fans van het Pokémon Trade Card game kan de app heel toepasselijk zijn. Via de app kan je video’s terug vinden van wedstrijden alsook tips van topspelers.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...