SAINTS ROW: Maak een trip door de wereld van SANTO ILESO

Deep Silver en Volition onthullen vandaag de Welcome To Santo Ileso-trailer die laat zien welke ambitieuze plannen de ontwikkelaar heeft voor de evolutie van de beruchte Saints Row-franchise.

De nieuwste trailer levert een schat aan informatie van de creatieve geesten bij Volition en biedt een exclusieve eerste blik op verbluffende gameplay-momenten en de spannende nieuwe wereld van Saints Row. Daarnaast is in de trailer de Amerikaanse acteur Bryce Charles te horen als stem van de default-baas in de game, en krijgen spelers een indruk van de rivaliserende gangs, frisse toon en nieuwe personages. Dit alles binnen de grootste en beste Saints Row-speelplaats ooit.

Spelers die hun avontuur in Saints Row in stijl willen beginnen, kunnen nu de Notorious Edition* pre-orderen. Deze biedt namelijk vanaf de lancering een schat aan must-have goodies om de Saints Row-ervaring mee te pimpen.

Inhoud Notorious Edition:

Het volledige Saints Row-spel; het Idols Anarchy Pack, met daarin een gedigitaliseerde Idols DJ-helm, een even fraaie als brute Idols Twinkle-knuppel en een neonverlichte Scrambler-bike; het Saints Criminal Customs-pakket, een digitaal pakket voor pre-orders van fysieke producten met daarin de Saints Custom Convertible-auto en de Saints Custom Stab-jas; de Los Panteros American Muscle-bundel – met de Los Panteros ‘El Lanzador’ Heavy Weapon-skin en Custom ‘Fury’-motorfiets; de uitbreidingspas voor drie extra afleveringen, en Saints Row: The Third Remastered.

Daarnaast wordt tot 2 september elke aankoop van Saints Row via de Epic Games Store beloond met een exemplaar van  Saints Row: The Third Remastered.

Saints Row verschijnt op 25 februari 2022 voor de Xbox One en Xbox Series X|S,  de PlayStation® 4 en de PlayStation® 5 en de Epic Games Store voor pc.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...