LEGO Star Wars: The Skywalker Saga onthult een universum vol avontuur

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben gisterenavond een nieuwe gameplaytrailer onthuld voor LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga, waarin Padawans de Jedi-kunsten leren onder begeleiding van hun Jedi-meesters. In het aankomende spel verkennen spelers opnieuw het LEGO Star Wars-heelal als nooit tevoren en beleven ze non-stop actie uit alle negen Skywalker Saga-films, met de bekende, hilarische LEGO-humor.
 
LEGO Star Wars™: The Skywalker Saga is ontwikkeld door TT Games in samenwerking met de LEGO Group, Lucasfilm Games en uitgever Warner Bros. Games en komt in het voorjaar van 2022 uit voor de Xbox One-reeks, waaronder Xbox Series X, PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™ en PC.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft de meest uitgebreide lijst met speelbare personages in de LEGO Star Wars-reeks. Spelers maken gebruik van lichtzwaarden, pulskanonnen en kettingaanvallen met de grootste legendes uit alle tijdperken van de Skywalker Saga-films. Spelers kunnen als hun favoriete personage zoals Luke Skywalker™, Rey™, Obi-Wan Kenobi™, Finn™, BB-8™ en talloze andere helden het opnemen tegen de krachten van het kwaad.

Ook kunnen ze de beste ruimte- en landvoertuigen besturen. Denk bijvoorbeeld aan reizen op lichtsnelheid in de Millennium Falcon om aan de keizerlijke ruimteschepen te ontsnappen, het opnemen tegen TIE-fighters van de First Order in X-Wings van het Verzet of podracen op Tatooine. Ze kunnen door de hyperspace reizen en planeten verkennen die ze tijdens hun avonturen ontgrendelen. Van de junglemaan Ajan Kloss tot de dynamische, bevolkte planeet Coruscant: het LEGO Star Wars-heelal is jouw speelplaats.

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...