Ontdek de zes rijken van Lost in Random

EA Originals en Zoink Studios hebben een nieuwe blogpost gepubliceerd voor Lost in Random, het binnenkort verwachte, verhalende avontuur dat spelers meeneemt op een duistere reis tijdens hun strijd in het onvoorspelbare koninkrijk Random. 

Spelers komen in Lost in Random zes unieke rijken tegen, elk met unieke personages en obstakels die de hoofdrolspelers uit het spel, Even en Dicey, op nieuwe manieren op de proef stellen. Hieronder vind je een korte beschrijving van ieder rijk:

  • Onecroft: Onecroft, het meest vervallen rijk, is een verwaarloosd gebied dat is gevuld met de rotzooi die is weggegooid in de andere vijf sectoren. Dit is het thuis van Even en haar zus Odd, die hier troost vinden binnen de veiligheid van haar muren.
  • Two-Town: Two-Town is een plek van dualiteiten en gespleten persoonlijkheden, die elke dag veranderen met een dobbelsteenworp van de koningin. Dit magische rijk verandert altijd en kan er elke ochtend weer heel anders uitzien.
  • Threedom: Deze regio verkeert in chaos sinds de koning er jaren geleden is vermoord. Zijn overlevende triolen lanceerden kort daarna een eindeloze en drieledige burgeroorlog.
  • Fourburg: Fourburg, dat is gebouwd op de ruïnes van Four-town, is een rijk van wetteloosheid waarin gokken de enige manier is om te krijgen wat je wilt.
  • Fivetropolis: Fivetropolis, ooit een mythisch en machtig land boordevol wonderen en grootsheid, werd net als de andere rijken een schaduw van zichzelf na de No Dice War.
  • Sixtopia: Sixtopia, dat door de hier residerende koningin wordt beschouwd als het grootste rijk, staat bekend als een magisch paradijs van luxe. Maar iedereen die dit domein betreedt, keert om een of andere reden nooit meer terug naar zijn thuisland.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...