1 tegen 1000 op z’n best! Samurai Warriors 5 is nu verkrijgbaar

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force kondigen met trots de release aan van SAMURAI WARRIORS 5. Dit Samurai Warriors avontuur is een compleet vernieuwde ervaring op het gebied van verhaal en graphics, voor een hierziene blik op deze iconische serie. De game met de tactische 1 tegen 1000 actie is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch™, Playstation®4 Computer Entertainment System (via Backward Compatibility speelbaar op PlayStation 5) en de Xbox One consoles (via Backward Compatibility speelbaar op Xbox Series X|S). Een gloednieuwe trailer viert de release en toont de nieuwe kleurrijke grafische stijl en spannende actiescenes.

“De originele SAMURAI WARRIORS kwam 17 jaar geleden uit, en voor mij is het geweldig om te zien hoe de serie getransformeerd is vanaf het eerste deel tot aan het geweldige SAMURAI WARRIORS 5”, zegt Hisashi Koinuma, Producer, President en Chief Operating Officer (COO) van KOEI TECMO Games die vanaf dag één aan het roer staat van de serie. “Ik hoop dat iedereen klaar is om aan de slag te gaan met een SAMURAI WARRIORS zoals nooit tevoren!”

SAMURAI WARRIORS 5 speelt zich af richting het einde van de Ōnin War, gedurende de Sengoku periode, en vertelt het verhaal van twee belangrijke militairen uit deze tijd: Nobunaga Oda en Mitsuhide Akechi. In de game zijn verschillende tijdperken verwerkt, waaronder de jongere jaren van Nobunaga toen hij bekend stond als de ‘Grote Dwaas van Owari’ en de turbulente periode in aanloop naar het Honnō-ji-incident.

Alle personages zijn opnieuw ontworpen en herdacht om ze passend te maken in de Sengoku periode. In totaal heeft SAMURAI WARRIORS 5 27 speelbare personages en 10 zij-personages inclusief nieuwe en terugkerende personages; van Ieyasu Tokugawa en Hideyoshi Hashiba tot Nō, en Yoshimoto Imagawa.

Hordes vijanden omver blazen is nu nog spannender geworden vanwege de nieuw toegevoegde Musou-acties, zoals de nieuw ontworpen Musou Frenzy Attacks en Ultimate Skills. Alle acties worden weergegeven in de kleurrijke stijl van een Japans inktschilderij. De met elkaar verweven verhalen van Nobunaga en Mitsuhide worden op prachtige wijze verteld als een Japanse boekrol uit de Sengoku periode.

Na release onthult SAMURAI WARRIORS 5 twee golven DLC-content die in augustus losstaand of als onderdeel van een Season Pass verkrijgbaar zijn. DLC golf 1 komt inclusief drie actievolle scenario’s, drie nieuwe paarden en twee wapensets. DLC golf 2 voegt drie heldhaftige scenario’s, nog drie paarden en drie nieuwe wapensets toe.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...