Back 4 Blood is de nieuwste game die NVIDIA DLSS ondersteunt

Vandaag kondigen we aan dat NVIDIA DLSS bij de lancering beschikbaar is voor de langverwachte co-op zombieshooter Back 4 Blood van Turtle Rock Studios.

Deze maand, op 29 juli, verschijnt Escape From Naraka van XeloGames, een kleine Indonesische indie-ontwikkelaar – de game zit vol met ray-traced reflecties, ray-traced schaduwen, RTX Global Illumination en prestatieversnellende NVIDIA DLSS.

Deze games voegen zich bij een krachtpatser line-up die al in juli is verscheept, waaronder F1 2021, Red Dead Redemption 2 en Rust.

DLSS verhoogt de framerates en genereert prachtige, scherpe beelden voor uw games. Het biedt gamers de mogelijkheid om de kwaliteitsinstellingen te maximaliseren en de uitvoerresolutie te verhogen. Alleen DLSS biedt grote prestatieverbeteringen terwijl de beeldkwaliteit vergelijkbaar blijft met native in alle resoluties, zelfs bij 1080p.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...