EA en Zoink brengen nieuwe trailer Lost in Random uit

Electronic Arts en de bekroonde Zweedse studio Zoink heten je welkom in de wereld van Random met een gloednieuwe verhaaltrailer voor hun binnenkort verwachte, gotische sprookjesavontuur Lost in Random. Ook is de game opgenomen in de Tribeca Games Official Selection.

Lost in Random speelt zich af in een macabere, oogstrelende wereld en introduceert Even, een arm meisje met veel pech. Ze gaat op een duistere zoektocht om haar geliefde zus Odd te redden en wordt onderweg vergezeld door Dicey: een vreemde levende dobbelsteen. Samen vechten ze voor succes in het koninkrijk Random, dat wordt geregeerd door een verdorven koningin. Het eeuwenoude verhaal Lost in Random gaat over de fantastische reis van Even en Dicey, heeft een moderne boodschap en is geschreven door de met een Eisner Award bekroonde auteur van Adventure Time en The Unbeatable Squirrel Girl: Ryan North.

Lost in Random wordt dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One, de Switch, PC op Origin en Steam, en de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...