THE LAST KIDS ON EARTH AND THE STAFF OF DOOM voor consoles en PC.

De kindvriendelijke, zombie-actievideogame gebaseerd op de bestverkochte boeken van New York Times en de met Emmy bekroonde Netflix-serie ‘The Last Kids on Earth’ wordt officieel gelanceerd

Werk samen met familie en vrienden en neem het op tegen een groot aantal zombies en enorme monsters in een zoektocht om de wereld te redden!

De zombie-apocalyps is aangebroken en het is tijd om je voor te bereiden op een epische strijd! Outright Games heeft samen met Atomic Cartoons (de Kids and Family Division van Thunderbird Entertainment), en ontwikkelingsstudio Stage Clear Studios vandaag The Last Kids on Earth and The Staff of Doom gelanceerd. Het productiepartnerschap wordt beheerd door de wereldwijde agent van Atomic Cartoons voor merchandise, licenties en videogames, Cyber Group Studios.

Dit gloednieuwe actie-avontuur is geïnspireerd op de bestverkochte boeken van de New York Times en de met een Emmy bekroonde Netflix-serie The Last Kids on Earth, en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en Steam.

 

In The Last Kids on Earth and the Staff of Doom kunnen fans zich onderdompelen in een geheel nieuw verhaal, de enorme stad Wakefield verkennen en het opnemen tegen hordes zombies. Speel als de legendarische helden van de serie, Jack, Quint, June en Dirk, terwijl ze op zoek gaan naar de ontbrekende stukken van de ultrakrachtige ‘Staff of Doom’ en proberen Maondre, de koningin van de slijmmonsters, te verslaan terwijl ze probeert Rezzoch, de oude vernietiger van werelden, op te roepen. Spelers kunnen in de offline coöpmodus voor 1 tot 4 spelers springen, wat later dit jaar zal worden gevolgd door een patch die online multiplayer-functionaliteit zal toevoegen.

Terry Malham, CEO van Outright Games: ”Het was een ongelooflijk spannend avontuur voor ons om deel uit te maken van het universum van The Last Kids on Earth. We hebben de beste tijd gehad om samen te werken met auteur Max Brallier en Atomic Cartoons om de geweldige personages uit de boeken en tv-serie te transporteren naar een actievol zombie-avontuur dat leuk is voor het hele gezin. We hopen dat spelers er net zo van zullen genieten als wij.”

De gloednieuwe game is gebaseerd op de bekroonde animatieserie The Last Kids on Earth van Atomic Cartoons en de boeken van Penguin Random House, waarvan wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren zijn verkocht en is vernoemd naar talloze best verkochte boekenlijsten zoals The New York Times, USA Today en The Wall Street Journal. De eerste full-color graphic novel, “Thrilling Tales from the Treehouse”, verscheen afgelopen april en het zevende deel in de 6-serie, THE LAST KIDS ON EARTH AND THE DOOMSDAY RACE verschijnt op 14 september 2021.

Max Brallier, auteur van de bestverkochte boekenreeks, Netflix Series Creator: “Als een levenslange gamer is het een absolute droom die uitkomt om The Last Kids on Earth tot leven te brengen op consoles en pc. Atomic Cartoons, Cyber ​​Group Studios, Outright Games en Stage Clear Studios zijn geweldige partners geweest en ik geloof dat we erin geslaagd zijn iets heel speciaals te creëren. Ik ben ongelooflijk enthousiast voor fans om op een geheel nieuwe manier met de wereld van Last Kids om te gaan – als hun favoriete personages!”

Naast de bestverkochte boeken werkte Atomic Cartoons samen met Brallier aan een geanimeerde Last Kids Netflix-serie, die in 2019 in première ging met een 66 minuten durende special die een Emmy Award won voor ‘Best Special Class Animation Program’. Het werd gevolgd door twee extra seizoenen in 2020 en een speciale interactieve aflevering getiteld ‘Happy Apocalypse to You’, die begon te streamen op 6 april 2021. Om de interactieve aflevering te produceren, maakte Atomic Cartoons gebruik van interactieve Netflix-technologie die kijkers verplicht om keuzes te maken met behulp van hun afstandsbediening om het verhaal verder te brengen.

De animatieserie bevat de stemmen van Mark Hamill, Rosario Dawson, Catherine O’Hara, Keith David, Bruce Campbell, Garland Whitt, Montse Hernandez en Charles Demers, naast Nick Wolfhard die het hoofdpersonage Jack Sullivan vertolkt. Wolfhard, Hernandez, Whitt en Demers spreken ook hun personages in in de komende videogame.

IP-rechten voor The Last Kids on Earth werden in 2017 verworven door Thunderbird Entertainment Group, het moederbedrijf van Atomic Cartoons. Naast de Netflix-serie en videogame heeft Atomic samen met Cyber ​​Group Studios ook een speelgoed- en merchandiselijn gelanceerd op basis van de serie met Jakks Pacific, en een T-shirtlijn met Hot Topic.

Matthew Berkowitz, Chief Creative Officer, Atomic Cartoons en Thunderbird Entertainment: “De lancering van The Last Kids on Earth en de Staff of Doom markeert het begin van weer een spannend avontuur voor het Last Kids-universum. Fans krijgen de kans om in de wereld te springen en zich onder te dompelen in een geheel originele verhaallijn vervaardigde van top tot teen voor de videogame-ervaring. Dit avontuur boordevol actie is een uniek stuk van het kanon, maar het sluit nog steeds naadloos aan op de rest van het universum dat we allemaal kennen en waar we van houden. Meer dan dat, het is een leuke joyride voor alle leeftijden die kinderen en gezinnen samenbrengt terwijl ze spelen als Jack, June, Quint en Dirk en strijden tegen een gloednieuwe schurk Maondre, de koningin van de slijmmonsters!

We zijn zo enthousiast over onze samenwerking met Outright Games en Stage Clear Studios en hoe authentiek Max’s Last Kids-universum wordt geportretteerd – van de stad Wakefield tot de hoofdpersonen, monsters, zombies en meer. We hopen dat fans van de show en boeken er net zoveel van zullen genieten als we er allemaal van hielden om het te maken en we kunnen niet wachten tot ze het zelf ervaren!”

Dominique Bourse COO en Thierry Braille, Vice President, Interactive and Video Game Division van Cyber ​​Group Studios, zeiden: “We zijn verheugd dat de samenwerking met Atomic Cartoons en Outright Games resulteert in een zeer boeiende game gebaseerd op The Last Kids on Earth. De combinatie van deze prachtige IP en de geweldige game ontwikkeld door Outright Games levert een geweldige videogame op die zal bijdragen aan de uitbreiding van het universum van The Last Kids on Earth”

The Last Kids on Earth and The Staff of Doom is nu beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en Steam.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...