Met ROGUE LORDS, wordt juni een duivelse maand!

Gesloten beta verlengd en game aanwezig op Steam Next Fest 
NACON, Cyanide en Leikir Studio maken met plezier bekend dat de gesloten beta van Rogue Lords tot 14 juni wordt verlengd. Daarnaast is Rogue Lords aanwezig op Steam Next Fest dat duurt van 16 tot 22 juni, waarbij iedereen een gratis demo van de game kan proberen. Naast dit nieuws heeft NACON een nieuwe teaser voor Rogue Lords uitgebracht.

De closed beta zou eigenlijk vandaag eindigen, maar is een week verlengd, tot 14 juni. Dit betekent dat nog meer spelers zich op rogue-lords.com kunnen registreren voor een voorproefje op deze turn-based roguelike met unieke mechanics. Om je vijanden te verslaan moet je de regels van de game in je voordeel veranderen. Door iets van je Diabolic Essence op te offeren kun je spelen met levensbalken, bonussen en malus uitwisselen, of valsspelen met je kansen op succes. Naast deze krachten laat de demo je ook spelen met je bondgenoten Bloody Mary, Dracula en de Headless Horseman. In de demo kun je de tutorial en het eerste deel van het verhaal doorlopen.

Klik hier om je te registreren voor de gesloten beta van Rogue Lords

Rogue Lords is aanwezig op het Steam Next Fest dat duurt van 16 tot 22 juni. Tijdens het evenement komt een speelbare demo beschikbaar. Het wordt een droommaand voor roguelike-fans.

Rogue Lords verschijnt in het najaar van 2021 voor pc, Playstation ®4, Xbox One en Nintendo Switch.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.