De legendarische Alex Kidd keert terug in Alex Kidd in Miracle World DX!

Jankenteam & Merge Games laat de iconische Alex Kidd terugkeren! Spring in de wereld van wonderen en beleef deze ervaring zoals je hem nog nooit eerder hebt gezien. Met nieuwe HD-graphics, gameplay en animatieverbeteringen herontdek je alle niveaus van het originele spel, evenals nieuwe hoofdstukken die het verhaal van Alex Kidd uitbreiden. Versla de kwaadaardige Janken de Grote en red de inwoners van Radaxian voor eens en voor altijd! De wereld heeft een held nodig. Waar wacht je nog op?

Herbeleef de legendarische gevechten met de Boss Rush-modus! Neem het op tegen de legendarische Gooseka, Chokkina, Parplinet Janken de Grote in non-stop eindbaasgevechten. Dompel jezelf onder in een 8-bit wereld met de Retro-modus. Je kunt op elk moment tijdens het spel overschakelen van verbeterde grafische modus naar originele stijl.

Hieronder meer details over de content:

  • A Legend Reborn – Dompel jezelf onder in de wereld van Alex Kidd in Miracle World met prachtige nieuwe graphics en soepelere en nauwkeurigere bediening.
  • Nostalgie wint altijd – ga met een druk op de knop terug naar de jaren 80. Schakel van HD graphics naar 8-bits en andersom.
  • Nieuwe levels – Speel nieuwe levels die het verhaal van het originele spel uitbreiden.
  • Alternatieve Boss Battles – Nieuwe en verbeterde Boss Fight-mechanica met meer intuïtieve gevechten.

ALEX KIDD IN MIRACLE WORLD DX verschijnt op 25 juni 2021 voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Nintendo Switch™.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...