CHIVALRY 2, nu verkrijgbaar

Uitgever Tripwire Presents en ontwikkelaar Torn Banner Studios openen de poorten van het ultieme middeleeuwse slagveld met Cross-Play-support

Het ultieme middeleeuwse slagveld is geopend! Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents, en wereldwijde retail-uitgavepartner Deep Silver openen met plezier de poorten naar Chivalry 2, het langverwachte vervolg op de baanbrekende first-person slasher Chivalry: Medieval Warfare. Na jaren ontwikkeltijd en uitgebreide play-testing door de Chivalry-community is Chivalry 2 nu verkrijgbaar met Cross-Play-support voor de PlayStation®4 en PlayStation®5-computerentertainmentsystemen, de Xbox One-familie van apparaten, en het Xbox Series X|S-systeem.

Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher die is geïnspireerd door epische middeleeuwse veldslagen zoals we die uit films kennen. Spelers kunnen genieten van alle iconische actie uit die tijd, van zwaardgevechten tot stortregens brandende pijlen, kasteelbelegeringen en meer. Heers over uitgestrekte slagvelden terwijl katapulten de aarde verscheuren en spelers kastelen aanvallen, dorpen in brand steken en boeren afslachten in de terugkeer van Team Objective-maps.

Chivalry 2 tilt de actie uit het originele, baanbrekende Chivalry: Medieval Warfare naar een hoger niveau met een gloednieuw en verbeterd gevechtssysteem dat realtime slagen combineert met een free-flowing combosysteem om de actie te versnellen en de speler als een stalen wervelwind door het slagveld te laten razen. Het gevechtssysteem van Chivalry 2 biedt spelers volop ruimte om meerdere vijanden tegelijk te bestrijden en mengt het beste van FPS- en vechtgame-elementen voor een ongekende zwaardvechtervaring.

“Met de lancering van Chivalry 2 hebben we onze visie voor het creëren van de ultieme middeleeuwse slagveldgame helemaal waargemaakt,” aldus Steve Piggott, CEO van Torn Banner Studios & creative director van de game. “De game werpt 64 spelers tegelijk in een waanzinnig, episch online-bloedbad en geeft ze werkelijk het gevoel dat ze deelnemen aan hun favoriete middeleeuwse filmgevechtscènes. Chivalry 2 plaatst je midden in de actie en biedt volop voldoening dankzij een ongelooflijk diep vechtsysteem, de filmische glorie van kasteelbelegeringen, de chaos van enorme groepen op elkaar in hakkende ridders, en hilarische, door Monty Python geïnspireerde voice-overs. We kunnen niet wachten tot de strijdkreten van onze fans over het slagveld galmen!”

 “Toen we twee jaren geleden aan deze reis begonnen, wist ik dat Torn Banner Studios van Chivalry 2 een geweldige, middeleeuwse first-person combat-game zou maken,” aldus John Gibson, CEO van Tripwire Interactive. “Nu de game voltooid is, wordt ik echter compleet uit mijn schoenen geblazen door wat ze gemaakt hebben. Chivalry 2 is de nieuwe standaard in first person melee-gevechten, en het was voor Tripwire Presents een genoegen om Torn Banner te ondersteunen bij het realiseren van deze ongelooflijke game.”

Spelers die hebben deelgenomen aan de Alpha- en Closed en Open Beta-programma’s van Chivalry 2 kunnen uitkijken naar nog meer features en maps om te ontdekken en te verkennen in de complete game, inclusief de geheel nieuwe Team Objective-map Escape from Falmire en de Team Deathmatch/Free-for-All-map The Fighting Pit.

Over Chivalry 2

  • Cross-play – gevechten op grote schaal vragen om epische slagvelden. De toevoeging van Cross-Play in alle versies verlegt de grenzen tussen pc- en consolegamers en stelt spelers in staat om samen het strijdtoneel op te gaan, ongeacht het platform.
  • Verbluffende filmpresentatie – Verbluffende visuele kwaliteit dankzij Unreal Engine 4, met een sfeer die spelers middenin middeleeuwse Hollywood-actiefilms transporteert.
  • Epische middeleeuwse omgevingen – Uitgestrekte middeleeuwse omgevingen, variërend van toernooigebieden tot grootschalige kasteelbelegeringen.
  • Enorme schaal – Ervaar de chaos van de middeleeuwse slagvelden, waarop spelers de strijd aangaan met een intensiteit die doet denken aan “The Battle of the Bastards” uit Game of Thrones.
  • Kies je vechtstijl – Je arsenaal breidt uit met het nieuwe subklassensysteem dat meer variatie biedt dan ooit tevoren. Vier basisklassen met elk verschillende subklassen, een arsenaal aan unieke wapens en meerdere visuele varianten, en nieuwe ondersteuningsitems variërend van oliepotten tot barricades en bevoorradingskratten.
  • Ontketen de hel – Heers over het slagveld met een verscheidenheid aan zware belegeringswapens, waaronder Ballistas, Catapults, Trebuchets, Stormrammen, Mantlets, Ladders en meer.
  • Bouw je held – Word een held, met je eigen unieke stijl. Een gedetailleerd aanpassingssysteem voegt een enorme variëteit toe: hoofdtype, huidskleur, hoofd- en gezichtshaar + kleuren, onvolkomenheden in het gezicht, gezichtsverf, bijnamen, helmen, harnassen, wapens en meer voor miljoenen mogelijke combinaties.
  • Hilarisch rollenspel – Uitgebreide voice-overs en emotes maken verbeterde rollenspelmogelijkheden mogelijk met veel nieuwe stempersonages, evenals de terugkeer van de originele Chivalry cast en nieuwe geanimeerde emotes per personage om je tegenstander te bespotten!
  • Weiger om te sterven – Blijf vechten zelfs nadat je een ledemaat hebt verloren, wordt neergehaald, ontwapend, in brand wordt gestoken, gevuld met pijlen, je schild gebroken of gesmoord in bloed. Help je teamgenoten opnieuw recht door middel van het gebruik van verbanden en hou ze in de strijd tot de hun laatst druppel bloed heeft gevloeid.
  • Keukengerief – De slagvelden zijn bezaaid met tientallen interactieve items. Pak een kip, steek ze in brand en gebruik ze als vuurbom; dood een man met het hoofd van zijn vriend; improviseer een nieuwe vechtstijl met hooivorken – of zelfs tomaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste Chivalry 2-nieuws kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief op de officiële website, Tripwire Presents volgen, je aansluiten bij de Chivalry 2 Discord-server en de ontwikkelaars volgen op Twitter, Facebook en YouTube.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...