Among Us GRATIS tijdens de Epic MEGA Sale

Het is ondertussen al de tweede week van de Epic MEGA Sale en deze week kan je gratis Among Us claimen (en voor altijd houden). Voor diegene die Among Us niet kennen, dit is een top bottom spel waarbij je de bedrieger moet ontmaskeren. Een heel simpel maar leuk spel. De moeilijkheid bestaat erin om als team samen te werken om de bedrieger(s) te ontmaskeren. Je speelt het spel online met andere personen. Probeer de opdrachten zo goed en snel mogelijk uit te voeren. Of probeer te saboteren en te moorden wanneer niemand het ziet. Een zeer leuke game, korte games maar lange speelbaarheid.

Je kan Among Us gratis downloaden voor pc, dit tot 3 juni 2021. Je kan Among Us trouwens ook spelen op je smartphone. Op pc heb je echter meer mogelijkheden om je character aan te passen.

Vergeet daarnaast zeker niet om eens een kijkje te nemen in de Epic Game Store. Je kan er dagelijks koopjes doen en om de paar dagen kan je games gratis claimen.
https://www.epicgames.com/store/en-US/sales-and-specials/mega-sale

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...