OLYMPIC GAMES TOKYO 2020 – vanaf 22 JUNI verkrijgbaar


Bouw je eigen droomatleet en neem deel aan 18 olympische evenementen tijdens het grootste sportevenement ter wereld op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One

In de aanloop naar de Olympische Spelen van komende zomer, maakt SEGA of America bekend dat Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game™ op 22 juni 2021 wereldwijd verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Olympic Games Tokyo 2020 biedt spelers van alle leeftijden de kans hun Olympische dromen na te jagen met 18 toegankelijke Olympische evenementen, een uitgebreide Avatar Creator en een lokale en online multiplayerstand voor maximaal 8 spelers.

“De Olympische Spelen zijn een symbool van sportiviteit en competitie voor atleten en fans van over de hele wereld, ” aldus Ian Curran, President & COO van SEGA of America. “Tokyo 2020 vertaalt de sportieve geest van dit evenement naar een leuke, arcade-achtige ervaring waar vrienden en familie samen van kunnen genieten, terwijl we allemaal uitkijken naar de start van de Olympische Spelen deze zomer.”

Ga sneller, hoger en verder in 18 verschillende solo- of multiplayersporten:

● 100m

● 4x100m estafette

● 110m horden

● Hamer gooien

● Verspringen

● Honkbal

● Basketbal

● Beachvolleybal

● BMX (fietsen)

● Boksen

● Judo

● Rugby Sevens

● Voetbal

● 100 m vrije slag (zwemmen)

● 200 m wisselslag individueel (zwemmen)

● Klimmen

● Tafeltennis

● Tennis

 

Olympic Games Tokyo 2020 bevat ook een uitgebreide Avator Creator waarmee spelers de Olympische atleet van hun dromen kunnen maken! Daarbij kunnen spelers kiezen uit meer dan 100 kleurrijke kledingsopties, van traditionele landentenues tot fantasievolle outfits, zoals een piratenkostuum of ruimtepak. Dankzij de multiplayer voor 8 spelers, Ranked Games en wereldwijde klassementen, kunnen spelers online altijd een uitdaging vinden en voor het goud gaan.

Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game verschijnt op 22 juni 2021 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Ga voor meer informatie, waaronder informatie over pre-orders, naar de officiële website.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...