SCARLET NEXUS demo edition vanaf nu verkrijgbaar

Vanaf afgelopen vrijdag is de SCARLET NEXUS Demo Edition verkrijgbaar op Xbox Series X|S en Xbox One. Deze demo verschijnt eind deze week ook op PlayStation 5 en PlayStation 4, op vrijdag 28 mei.

Spelers kunnen de rangen van het OSF vervoegen en in de huid kruipen van zowel Yuito als Kasane voor wat psychokinetische actie tot het eerste baasgevecht.

Yuito kan ‘close-ranged’ aanvallen gebruiken dankzij zijn zwaarden en kan verschillende superkrachten overnemen van diens teamleden, waaronder  Pyrokinesis, Teleportatie, Clairvoyance en Sclerokinesis.

Kanase heeft zich gespecialiseerd in ‘mid-ranged’ aanvallen en maakt daarvoor gebruik van werpmessen.  Ze beschikt tevens over volgende superkrachten: Electrokinesis, Hypervelocity, Invisibiliteit en Duplicatie.

SCARLET NEXUS verschijnt op 25 juni 2021 voor  Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...