HOTEL TRANSYLVANIA: SCARY-TALE ADVENTURES

De toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment Outright Games, in samenwerking met Sony Pictures Consumer Products, is verheugd om ‘Hotel Transylvania: Scary-Tale Adventures‘ aan te kondigen. Deze gloednieuwe videogame bevat een groot aantal fan-favoriete personages uit de populaire animatiefilmfranchise en zal deze Halloween uitkomen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc digitaal.

Dit 3D-platformavontuur neemt spelers mee op een sprookjesreis, waarbij ze de controle hebben over hun favoriete personages, terwijl de game klassieke verhalen opnieuw verbeeldt, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De nieuwe kleren van de keizer’.

Hotel Transylvania is een van de meest succesvolle originele filmfranchises van Sony Pictures Animation tot nu toe, waarbij de eerste drie films een gezamenlijke box office van meer dan $1,3 miljard behaalden. De aanstaande laatste film in de serie, Hotel Transylvania: Transformania, wordt deze zomer uitgebracht.

“We zijn zo blij om dit Halloween-seizoen terug te keren naar Hotel Transylvania voor nog een eng en leuk avontuur”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn verheugd ons eigen unieke verhaal in deze ongelooflijke wereld te kunnen verbinden en klassieke sprookjes opnieuw te kunnen vertellen met behulp van de excentrieke personages uit de franchise. We zullen de komende maanden nog veel meer over deze game onthullen, dus blijf op de hoogte.”

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...