60+ games komen naar GeForce NOW

Deze GFN Thursday brengt groot nieuws voor GeForce NOW-leden in mei, met 60+ games die het platform deze maand vervoegen, waaronder 17 games deze week.Alle details over onze maandelijkse toevoegingen zijn te vinden in onze laatste GFN Thursday blog post. De toevoegingen van deze week zijn onder andere Remedy’s horror avontuur Alan Wake (Steam), de Wild West FPS Call of Juarez: Gunslinger (Steam), motor race sim MotoGP21 (Steam), en survival titel Pine, gratis in de Epic Games Store tot 13 mei.
Wanneer je op GeForce NOW speelt, speel je de pc-games die je al bezit van je favoriete digitale gamewinkels, rechtstreeks vanuit de cloud gestreamd naar bijna al je apparaten.

De volledige lijst met games die deze week uitkomen, vind je hieronder.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...