Samenwerking tussen Sony en Discord aangekondigd

De CEO van Sony, Jim Ryan, heeft via een blog aangekondigd dat Sony heeft geïnvesteerd in Discord.
Voor diegene die Discord niet kennen. Discord is een chatapp die maandelijks 140 miljoen spelers met elkaar in contact brengt. In besloten groepen kan je met elkaar chatten en bellen, bijvoorbeeld om beter te communiceren tijdens het spelen van een online spel. Tijdens streamingsessies kunnen gebruikers ook met elkaar praten.

De teams van Playstation en Discord zijn volop aan het werk om de service begin 2022 naar Playstation te brengen. Meer informatie omtrent de samenwerking zal volgen in de komende maanden.

 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Als kind ben ik vroeg in contact gekomen met gaming en het kan me tot op vandaag enorm boeien. Handheld, console of pc maakt mij allemaal niet uit, op ieder platform zijn er pareltjes van games terug te vinden. Ik hou ervan om iedere maal het uiterste in bepaalde games te zoeken en jezelf te pushen om nog beter te worden. Vooral een fan van RTS, simulator en shooters.

You may also like...