Guilty Gear -Strive- Open Beta Test #2 vindt plaats van 14 tot 16 mei.

Guilty Gear -Strive- Open Beta Test #2 zal van 14 tot 16 mei plaatsvinden op PlayStation 4 en PlayStation 5. Tijdens deze nieuwe Beta Test zullen spelers de mogelijkheid krijgen het volledige roster aan personages van de game uit te proberen, gezien Anji Mito en I-No aan de lijst zijn toegevoegd.

De servers zullen open zijn tussen onderstaande tijdstippen:
 • 14 mei 05:00 uur – 16 mei 16:59 uur
Naast de nieuwe personages verwelkomt de Open Beta Test #2 ook een vernieuwd online lobby systeem. De volgende modi zullen beschikbaar zijn:
 • Offline Modes:
  • VS COM / VS 2P
  • Tutorial Mode
  • Training Mode
 • Network Mode:
  • Online Match (*Player Matches zullen niet beschikbaar zijn tijdens de beta test.)
Crossplay wordt ondersteund waardoor PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. 

Het pre-downloaden van de Open Beta Test #2 start op 7 mei om 10:00 uur. Spelers die de vorige Open Beta Test-versie nog staan hebben, zullen een update kunnen uitvoeren. Details omtrent het beschikbaar komen van deze patch, worden later nog gedeeld.

Als laatste nieuwsfeit, is ook onthuld dat de content die beschikbaar wordt gesteld tijdens de Early Access-fase voor pre-orders van de Deluxe en Ultimate Edition, die start op 8 juni 2021, ook is aangepast. Spelers zullen toegang hebben tot het volledige roster aan personages en zullen de online modi kunnen spelen. De verhaalmodus zal ook in zijn geheel reeds worden vrijgegeven.

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...