Fallout 76 | Locked & Loaded Update nu beschikbaar + Features Trailer

Locked & Loaded, de nieuwste gratis update voor Fallout 76, is nu beschikbaar voor alle spelers. De update trapt Season 4 af met een gloednieuw Armor Ace-themed scorebord en introduceert langverwachte community features waaronder S.P.E.C.I.A.L. Loadouts en C.A.M.P. slots, daarnaast worden de Daily Ops uitgebreid en zijn er nog bijkomende verbeteringen van de levenskwaliteit.

S.P.E.C.I.A.L. Loadouts
Een van de meest voorkomende verzoeken van de community is nu werkelijkheid geworden. S.P.E.C.I.A.L. Loadouts stellen spelers in staat om de S.P.E.C.I.A.L. eigenschappen van een personage volledig te resetten, waardoor snelle, on-the-fly build-revisies mogelijk zijn. Vanaf level 25 kunnen spelers aangepaste S.P.E.C.I.A.L. punttoewijzingen en Perk Card-toewijzingen maken en opslaan, en vervolgens tussen hen wisselen.

Om uitrustingen te wisselen, Perk-kaarten of S.P.E.C.I.A.L. punten te bewerken, ga je naar een ponskaartmachine. Ponskaartmachines kunnen in C.A.M.P. worden gebouwd of op treinstations in Appalachia worden gevonden om onderweg wijzigingen aan te brengen. Spelers kunnen maximaal twee S.P.E.C.I.A.L. Loadouts per personage hebben.

C.A.M.P. Slots
Tot nu toe waren spelers beperkt tot één C.A.M.P. Met C.A.M.P.-slots kunnen spelers meerdere verschillende C.A.M.P.’s bouwen, elk met zijn eigen locatie, bouwbudget, aangepaste naam en zelfs een uniek pictogram op de kaart. Spelers kunnen 1 actief C.A.M.P. tegelijk instellen en er gemakkelijk tussen wisselen met behulp van een nieuwe C.A.M.P. Builds-widget of via de C.A.M.P.-pictogrammen op de kaart.

Het beheren van inventory artikelen die te koop zijn, was ook nog nooit zo eenvoudig. Verkoopautomaten hebben nu een grote poel van itemvakken die voor elke instantie worden gedeeld door al jouw C.A.M.P.s. Display Cases zijn apart per C.A.M.P., zodat je telkens per C.A.M.P. verschillende items kunt presenteren.

Season 4 “Armor Ace in Cold Steel”
Season 4 gaat vandaag van start met een nieuw scorebord en 100 rangen om te behalen. Terwijl spelers speurtochten, uitdagingen en evenementen voltooien, gaan ze verder op het scorebord en volgen ze samen met Armor Ace, die aan een nieuw seizoensavontuur begint, en claimen ze ondertussen een heleboel nieuwe beloningen.

Dit seizoen brengt items met zich mee die hun debuut maken, zoals Mannequins, Tadpole Badges, Sugar-free Nukashine en Carry Weight Booster. Spelers kunnen ook nieuwe Power Armor- en Weapon-skins verwachten, nieuwe C.A.M.P. items en nieuwe cosmetische outfits.

Ga voor meer informatie over beloningen van Season 4 en alle details over wat er nieuw is in de Locked & Loaded-update van vandaag naar:
https://fallout.bethesda.net/en/article/5RiAu8JrYvPtdow8jeunls/fallout-76-locked-and-loaded-update-notes-april-27-2021

 

 

youtubeinstagramyoutubeinstagram

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...