13 EA-games, beschikbaar in Xbox Game Pass Ultimate, krijgen nu FPS Boost op Xbox Series X | S

Microsoft heeft aangekondigd dat 13 Electronic Arts-games, die beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass Ultimate-leden via EA Play, updates ontvangen om FPS Boost mogelijk te maken op Xbox Series X | S met ondersteuning tot 120 frames per seconde. Deze nieuwe FPS Boost-games zijn onder meer:

Ondersteuning tot 120 frames per seconde:

 • Battlefield 1
 • Battlefield 4
 • Battlefield 5
 • Mirror’s Edge Catalyst
 • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
 • Plants vs. Zombies: Garden Warfare
 • Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
 • Star Wars Battlefront II
 • Star Wars Battlefront
 • Titanfall
 • Titanfall 2
 • Unravel 2

Ondersteuning tot 60 frames per seconde:

 • Sea of Solitude

Zie voor meer details de Major Nelson-blog voor een lijst van alle FPS Boost-titels tot nu toe. 

FacebooktwitterredditpinterestmailFacebooktwitterredditpinterestmail

youtubeinstagramyoutubeinstagram

Over

Gamen is altijd een onderdeel geweest van mijn leven. Al van mijn kinderjaren was ik onmiddellijk in de wolken toen ik in het jaar 1989 kennis maakte met mijn eerste game "Tetris" op de toenmalige Game Boy. Samen met Goofy086 speelden wij al in split screen op de eerste versie van de Playstation op een kleine beeldbuis. Doorheen de jaren is er een grote evolutie ontstaan in de wereld van het gamen. Wij zijn opgegroeid, hebben een familie gesticht en we zijn vader geworden. Echter één ding is niet veranderd en dat is de liefde voor het gamen. Als de kinderen en de vrouw gaan slapen zijn, is er een grote kans dat je mijzelf en Goofy nog online kan vinden.

You may also like...